Zwitserland Artikelen & Blogs

Reisnieuws

Voetafdruk dinosaurus gestolen

Gepubliceerd: 08 okt 2007
0

Er is een voetafdruk van een dinosaurus gestolen in Zwitserland. Het fossiel zou enkele tienduizenden euro’s waard zijn.

De gestolen voetafdruk is een fossiel van de vleesetende Allosaurus, die wel twaalf meter lang kon worden. De afdruk komt uit een archeologisch onderzoeksgebied in de Jura bergen van Zwitserland en weegt enkele honderden kilo’s. De archeologen kunnen niet verklaren hoe het fossiel ongezien gestolen kon worden. Ook verwachten ze dat de afdruk moeilijk verkoopbaar zal zijn.
deel dit artikel met je vrienden:
Meer Zwitserland artikelen
Reisnieuws
Ken je canyoning al? Dit zijn Europa’s leukste kloven

18 apr 2017, Wereldwijd vormen steeds meer canyons, of kloven, het decor voor canyoningtochten. Canyoning als extreme sport wordt dus steeds populairder op vakantie. Maar wat weet jij er nu eigenlijk vanaf? En wat zijn Europa’s leukste canyons? Wij lichten u...

1
Reisnieuws
Budget tripje in Europa? De 8 beste budget airlines

13 mrt 2017, Nergens ter wereld heeft de opkomst van budgetvluchten het reizen zó beïnvloed als in Europa. Adviesbureau Skytrax stelde een top 8 samen van Europa's beste budget airlines, gebaseerd op beoordelingen van passagiers.

0
Reisnieuws
Gespot! 5 wilde dieren die je niet verwacht in Europa

16 feb 2017, Verspreid over Europa liggen enorme lappen beschermde natuur waarin diverse wilde dieren voorkomen die niet zouden misstaan in een Afrikaans wildpark. Dus waarom constant maar weer terug naar Afrika, als je in ons eigen werelddeel óók op safari ...

0

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.