Zwitserland Artikelen & Blogs

Reisnieuws

Droombaan: Mountainbiken

Gepubliceerd: 01 mei 2010
2

Wie zin heeft om een week lang gratis door de Zwitserse bergen te crossen, moet in Graubünden zijn. Dit vakantiegebied heeft een fanatieke mountainbiker nodig die professionals helpt met het uitzetten en uittesten van heftige routes.

Graubünden zoekt één persoon die helpt met de voorbereidingen van het Trek Women’s Bike Festival in Zwitserland en ook tijdens het festival de handen uit de mouwen wil steken. Voor de winnaar plus één vriend of vriendin wordt een week lang alles betaald, inclusief de reiskosten.

Bloggen

Behalve mountainbikehulp wordt van je gevraagd om een blog bij te houden en een film te maken, zodat ook mensen thuis de Zwitserse bergen leren kennen. En terwijl jij biket of blogt, kan degene die je mee hebt genomen genieten van de kuuroorden die Graubünden rijk is.

Motivatie

Duits spreken is een pré, zin om te mountainbiken een must. Je bent de hele week op stap met een professional dus je skills op de fiets zullen zich flink verbeteren.
Op de website van Graubünden kun je je tot 9 juni aanmelden en een motivatie achterlaten. De werkgever kiest de winnaar uit.


Wil je meedoen en kans maken op een week lang gratis adrenaline? Kijk dan op Droombaan.graubuenden.ch.Volg Columbus Magazine via Twitter of via RSS.
deel dit artikel met je vrienden:
Meer Zwitserland artikelen
Reisnieuws
Ken je canyoning al? Dit zijn Europa’s leukste kloven

18 apr 2017, Wereldwijd vormen steeds meer canyons, of kloven, het decor voor canyoningtochten. Canyoning als extreme sport wordt dus steeds populairder op vakantie. Maar wat weet jij er nu eigenlijk vanaf? En wat zijn Europa’s leukste canyons? Wij lichten u...

1
Reisnieuws
Budget tripje in Europa? De 8 beste budget airlines

13 mrt 2017, Nergens ter wereld heeft de opkomst van budgetvluchten het reizen zó beïnvloed als in Europa. Adviesbureau Skytrax stelde een top 8 samen van Europa's beste budget airlines, gebaseerd op beoordelingen van passagiers.

0
Reisnieuws
Gespot! 5 wilde dieren die je niet verwacht in Europa

16 feb 2017, Verspreid over Europa liggen enorme lappen beschermde natuur waarin diverse wilde dieren voorkomen die niet zouden misstaan in een Afrikaans wildpark. Dus waarom constant maar weer terug naar Afrika, als je in ons eigen werelddeel óók op safari ...

0

Reacties van bezoekers Reageer

maggie

Door: maggie • Geplaatst op

Nou, ik als Mountainbiker zou super graag daar groepen willen begeleiden! Je assisteert een guide voor een week en je komt op de mooiste plekken, voor Free! Klinkt voor mij meer als een vakantie dan een baan...

Ik denk ook niet dat ze de verantwoording geven aan de prijswinnaar om een hele groep te begeleiden, maar assisteren is toch top??

bolletjeom

Door: bolletjeom • Geplaatst op

ik vind die "droombanen" van deze firma ietwat misleidend. Nu valt het met de mountainbike wel mee maar eigenlijk zoeken ze gewoon iemand die een reis kan begeleiden zonder dat ze die daar verder voor hoeven te betalen. Ik heb ook banen gezien waarvoor ze willen dat je 6 weken voor ze aan de slag gaat. Mooi dat je reis, je overnachting en een maaltijd per dag vergoed worden maar noem het dan geen "baan" maar "vrijwilligerswerk". Het is nogal een verantwoordelijkheid om mensen een topvakantie te bezorgen. Ik weet niet of ik het leuk zou vinden als mijn begeleider van mijn reis er zat omdat ie het ziet als een vakantie (die hij/zij gewonnen heeft)
Vind die hele hype van banen "winnen" nogal irritant worden. Als ik ga solliciteren bij...een bank.... en ik blijk de meest geschikte kandidaat dan hem ik toch ook niet gewonnen????

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.