Droombaan: Mountainbiken image
Sabrina

Droombaan: Mountainbiken

Wie zin heeft om een week lang gratis door de Zwitserse bergen te crossen, moet in Graubünden zijn. Dit vakantiegebied heeft een fanatieke mountainbiker nodig die professionals helpt met het uitzetten en uittesten van heftige routes.

Graubünden zoekt één persoon die helpt met de voorbereidingen van het Trek Women’s Bike Festival in Zwitserland en ook tijdens het festival de handen uit de mouwen wil steken. Voor de winnaar plus één vriend of vriendin wordt een week lang alles betaald, inclusief de reiskosten.

Bloggen

Behalve mountainbikehulp wordt van je gevraagd om een blog bij te houden en een film te maken, zodat ook mensen thuis de Zwitserse bergen leren kennen. En terwijl jij biket of blogt, kan degene die je mee hebt genomen genieten van de kuuroorden die Graubünden rijk is.

Motivatie

Duits spreken is een pré, zin om te mountainbiken een must. Je bent de hele week op stap met een professional dus je skills op de fiets zullen zich flink verbeteren.
Op de website van Graubünden kun je je tot 9 juni aanmelden en een motivatie achterlaten. De werkgever kiest de winnaar uit.


Wil je meedoen en kans maken op een week lang gratis adrenaline? Kijk dan op Droombaan.graubuenden.ch.



Volg Columbus Magazine via Twitter of via RSS.