Uppsala vaccinatie

Ga je op reis naar Uppsala, dan is het goed je op de hoogte te stellen van de geadviseerde vaccinaties Uppsala. Voor veel landen zijn reizigersvaccinaties een must. De meest voorkomende gevaarlijke ziektes die je op kan lopen en gedeeltelijk met inentingen of medicijnen tegen kunt gaan zijn:

Buiktyfus, dtp (difterie, tetanus, polio), gele koorts, malaria, hepatitis A, hepatitis B, mazelen, TBC (tuberculose), dengue (knokkelkoorts).

Komen een van deze ziektes voor in Uppsala en met name in welke gebieden? Het vaccinatie advies Uppsala kan namelijk van gebied tot gebied in Uppsala verschillen en in veel landen is de kans op een ziekte afhankelijk van het seizoen dat je op reis gaat, zoals soms het geval is bij malaria.

Welke reisvaccinaties Uppsala nodig zijn in jouw specifieke geval, kan je het best bespreken met jouw (reizigersgeneeskundige) huisarts of een vaccinatiekliniek.

Actueel vaccinatie advies

Zie hier het actuele advies over vaccinaties Uppsala.  

Informatie over Uppsala

Beste foto's & tips van Uppsala

'460213' door YvanderWeijden '460213' door YvanderWeijden

ZwedenUppsala

ZwedenUppsala

Winterlandschap

YvanderWeijden

Wintervakantie in Zweden betekent korte dagen en lange nachten, héél erg koud, tot -30 gr, maar prachtige sneeuw en sfeervolle beelden met een laag staande zon. De moeite waard om eens op vakantie te gaan. Wij met de camper, maar een hotel is natuurlijk ook prima.

'484780' door YvanderWeijden '484780' door YvanderWeijden

ZwedenUppsala

ZwedenUppsala

Ochtendzon

YvanderWeijden

Winter in Zweden, een must voor de kou liefhebbers. Schitterende vergezichten en lange langlauf loipes. Het kan niet op in Zweden, Aan het begin van de middag wordt het alweer donker, een dag duurt van 10.00u tot 15.00u, kort, maar daarnaast heerlijk lange avonden bij de houtkachel, genieten dus.

'423241' door M0rtijn '423241' door M0rtijn

ZwedenUppsala

ZwedenUppsala

Kerk van Uppsala

M0rtijn

De kerk in Uppsala, het was heel erg guur weer met veel mist, maar dat leverde wel hele aparte foto's op!

Laat kaart zien