Malmo vaccinatie

Ga je op reis naar Malmo, dan is het goed je op de hoogte te stellen van de geadviseerde vaccinaties Malmo. Voor veel landen zijn reizigersvaccinaties een must. De meest voorkomende gevaarlijke ziektes die je op kan lopen en gedeeltelijk met inentingen of medicijnen tegen kunt gaan zijn:

Buiktyfus, dtp (difterie, tetanus, polio), gele koorts, malaria, hepatitis A, hepatitis B, mazelen, TBC (tuberculose), dengue (knokkelkoorts).

Komen een van deze ziektes voor in Malmo en met name in welke gebieden? Het vaccinatie advies Malmo kan namelijk van gebied tot gebied in Malmo verschillen en in veel landen is de kans op een ziekte afhankelijk van het seizoen dat je op reis gaat, zoals soms het geval is bij malaria.

Welke reisvaccinaties Malmo nodig zijn in jouw specifieke geval, kan je het best bespreken met jouw (reizigersgeneeskundige) huisarts of een vaccinatiekliniek.

Actueel vaccinatie advies

Zie hier het actuele advies over vaccinaties Malmo.  

Informatie over Malmo

Beste foto's & tips van Malmo

'364285' door pkoelewijn '364285' door pkoelewijn

ZwedenMalmo

ZwedenMalmo

The turning torso

pkoelewijn

Dit Bijzondere woongebouw is ontworpen door de Spaanse architect Calatrava. Het staat in Malmo, vlakbij de zee. Hoewel je vanuit je woning op heldere dagen Kopenhagen kunt zien liggen, zou ik hier toch niet willen wonen. Het gebouw telt 54 etages en is 190 meter hoog.Bijnaam: de wokkel

'514613' door MichelleW '514613' door MichelleW

ZwedenMalmo

ZwedenMalmo

Door de gebouwen het.

MichelleW

Malmö is een hele nieuwe stad. Zo liepen we eerst in de wijk bij de Turning Torso, maar daar waren slechts een paar nieuwe gebouwen en veel grond waar nog nieuwe gebouwen moesten komen. Gelukkig kwamen we ook dit groen tegen in het Kungsparken. Vlakbij het centrum van de stad, een perfecte plek om bijvoorbeeld je lunch op te eten, zoals wij deden en te genieten van het weinige groen in de stad...

'364169' door pkoelewijn '364169' door pkoelewijn

ZwedenMalmo

ZwedenMalmo

Stadhuis

pkoelewijn

Malmo is per trein maar een half uurtje van Kopenhagen verwijderd. Op deze foto het enigszins barokke stadhuis op de Stortorget. Achter het stadhuis is de toren van de Sankt Petri Kyrka te zien.

Laat kaart zien