Zweden

Reisgids

Nieuws

Beste reistijd

Regio's en steden

Foto's

Praktisch

Zweden image

Vakantie in Zweden

Zweden
Europa
Julia

Vakantie in Zweden

Hallo Reisreporters

Een tijdje ben ik niet zo actief geweest op de site. Maar ik ben dit weekend voor mijn 16e verjaardag naar Zweden geweest en heb nu weer veel nieuwe reis foto's!! ;-)

Het was heel spannend want ik had nog nooit gevlogen. We gingen 's avonds met het vliegtuig dus van uit het vliegtuig zag je allemaal lichtjes van de steden van bovenaf. Echt prachtig gezicht, alleen te ver weg om er een mooie scherpe foto van te maken ;-)

Toen we aankwamen moesten we eerst nog een stuk rijden naar het huisje. Er lag een heel pak sneeuw van een halve meter ongeveer. Het huisje lag midden in een bos, heel leuk om te wandelen. Het was wel moeilijk om te wandelen want het bovenste laagje van de sneeuw was hard. Soms kon je er op lopen maar meestal zakte je door de sneeuw heen. Het was heel het weekend prachtig weer. De zon scheen de hele dag en de lucht was mooi blauw.

De eerste dag zijn we naar de stad: Karlskrona geweest. Een leuke gezellige stad met veel leuke winkeltjes. Ook had je een prachtig uitzicht op de zee met een paar eilanden.

De tweede dag zijn we bij het huisje gebleven. We hebben wat gewandeld en s avonds gingen we naar een plekje in het bos in de hoop een dier tegen te komen. Nog voor dat we zaten renden er drie zwijntjes in de verte weg. Dat was heel speciaal want zwijnen zijn hele schuwe beesten en laten zich bijna nooit zien.

De derde dag zijn we naar een ander plaatje geweest aan zee. Daar heb ik prachtige foto's kunnen maken van een paar zwanen in het water en van de zee. Ook hebben we in de middag wat geknutseld met boomschors. Na het warm eten zijn we terug gereden naar het vliegveld. Onderweg hebben we in de verte tussen de bossen een eland gezien. Dat was erg leuk.We kwamen midden in de nacht aan. Het was echt heel leuk geweest!!