Valencia reviews

8
Spanje Valencia
Yvonne was hier 15 mrt 2018
Na een korte vroege vlucht kom ik met mijn rugzak gevuld voor 3 dagen aan op het vliegveld van Valencia. Thuis heb ik al tickets geregeld voor de metro en hop on hop off bus. Wanneer je uit de metro stapt waar ook een halte van de hop bus is maak je al direct relaxed kennis met deze schitterende stad. Thuis heb ik mijn favoriete spots al uitgezocht maar zo hoppend valt mij de "groene long" op. Mijn AirNb ligt in de studentenwijk op loopafstand van winkels, een hop on busstop en een fantastisch mooi breed strand. Ik besloot dag 2 de "groene long" weer op te zoeken en dan vanaf het strand richting de stad en de Valencia ZOO. Van het F1 circuit langs de futuritische gebouwen van het Aquarium, het weerkundig instituut ,door het schitterend aangelegde park waar ook heerlijk koffie wordt geschonken. Wandel naar binnen of bezoek een van de bijzondere gebouwen. Door de lichtinval is dat elk uur anders, schitterend maar in dit verhaal over de "groene long" volg ik met stukjes met de hop bus zijn daar sportvelden, tennisbanen en al die tijd volg je eigenlijk de oude rivierloop die eronderdoor wordt geleid na jaren van overstromingen. Bij een splitsing kies ik vandaag buiten de stad en val ik van de ene in de andere verbazing en kom uiteindelijk bij de ZOO waar ik In deze moderne tuin het groen mis. Dag 3 doe ik de splitsing richting Valencia stad met in de long schitterend oude bomen boven gezellige terrasjes en vlieg aan het einde van de dag naar huis, tevreden over mijn ontdekking
Stad
  • zo veel verrassingen
  • gemakkelijk gebruik OV
  • snel van de luchthaven naar het centrum
  • schitterend strand
  • verkeersopstoppiingen in het centrum
Review geplaatst op 2018-03-15
7
Spanje Valencia
Saphira was hier 19 dec 2017
Wat een geweldige stad waar veel te zien is! Daarnaast erg leuk om per fiets de verschillende wijken te herkennen. GA in maart, dan maak je een festival mee!
Stad
  • lekker fietsen
  • vuurwerk in maart
Review geplaatst op 2017-12-19
9
Spanje Valencia
ChrisD was hier 01 sep 2016
Geweldige stad met voor iedereen wat, grootste zee park van europa mag je zeker niet missen, modern en oud door elkaar, Spaanse temperament op en top.
Stad
  • Oud en super modern
  • bestaat dat hier ?!
Review geplaatst op 2017-01-06