Murcia visum

Als je op reis gaat naar Murcia, is het belangrijk om vooraf te checken of je een visum Murcia nodig hebt. Het is hierbij belangrijk of je op zakenreis of op vakantie gaat, want een toeristenvisum voor Murcia heeft andere voorwaarden dan een zakenvisum. Hieronder kan je controleren of je visumplichtig voor Murcia bent. Hierbij is het van belang of je eenmalig de grens met Murcia overgaat of vaker; in dat geval kan een double entry visa Murcia gunstiger zijn, omdat het soms moeilijk is om je visum te verlengen. Een toeristenvisum is vaak 30 dagen tot 3 maanden geldig, maar dat kan per land verschillen. Eigenlijk zijn er altijd drie opties: of je hebt geen visum nodig, of je kan het visum aan de grens kopen (visa on arrival op het vliegveld) of je moet je visum voor vertrek al geregeld hebben. Deze moet je in dat geval al tonen bij het inchecken. Bij een visa on arrival, kan je die ook al voor vertrek hier regelen zodat je op het vliegveld niet in de rij hoeft te staan.

Informatie over Murcia

Beste foto's & tips van Murcia

'150833' door pdanielse '150833' door pdanielse

SpanjeMurcia

SpanjeMurcia

Guadeleste een...adel

pdanielse

Guadeleste een adelaarsnest genoemd, omdat het dorpje hoog op een berg een ligt. Het is een erg toeristisch plaatsje. Op de berg liggen de resten van een kasteel en aan de zijkant gaat een trappetje omhoog naar een kapel met een klok erin. Zo wisten ze de mensen te waarschuwen als er onheil aankwam.

'495851' door Moraimavdf '495851' door Moraimavdf

SpanjeMurcia

SpanjeMurcia

Caravaca de la Cruz

Moraimavdf

Vanaf het kasteel van Caravaca, dat op een hoog punt ligt, kun je het dorpje zien. Straatjes lopen door de heuvels. In 1988 verleende Johannes Paulus II, Caravaca een "permanente Jubileumjaar viering" "in perpetuum" (Heilige Stad), een voorrecht dat slechts vijf steden in de wereld hebben

'151268' door pdanielse '151268' door pdanielse

SpanjeMurcia

SpanjeMurcia

De haven van El...Cam

pdanielse

Het haventje van El Campello bij avond met de toren van het eens beruchte Castello op de achtergrond.

Laat kaart zien