El Escorial tijdsverschil

Wat is het tijdsverschil met El Escorial? Het is belangrijk om te weten in welke tijdszone El Escorial zich bevindt en wat het tijdsverschil is met Nederland en België. Met name voor het boeken van vliegtickets en hotelboekingen kan dit van belang zijn. Maak je een lange vlucht naar het oosten, dan kom je door het tijdsverschil al snel pas de volgende ochtend aan.

Informatie over El Escorial

Beste foto's & tips van El Escorial

'492664' door Sandral '492664' door Sandral

SpanjeEl Escorial

SpanjeEl Escorial

Franco's graf

Sandral

In de buurt van Madrid bevindt zich deze ondergrondse basiliek en heet Vallei van de gevallenen of Valle de los Caidos. Het bizarre van deze basiliek is dat hij volledig is uitgehouwen uit de granieten rots door republikeinse gevangenen uit de burgeroorlog, om de gevangenen van de burgeroorlog te gedenken.Dit heeft een kleine 20 jaar geduurd (vanaf 1940) en onder de vallei liggen de resten van 40.000 mensen. Wat je hier ziet is het lange middenschip van de crypte met achterin het eenvoudige graf van Franco.

'562547' door Everlasting '562547' door Everlasting

SpanjeEl Escorial

SpanjeEl Escorial

Mezquita Madonna

Everlasting

My last upload before I leave today for Corsica depicts the Madonna in Cordoba's Mezquita. Difficult to photograph but so eye-catching I had to try. See you all at the end of September.

Laat kaart zien