Com. Madrid visum

Als Nederlander heb je geen visum nodig voor landen binnen de Europese Unie, het Schengengebied en het Caribische deel van het Koninkrijk. Voor de landen daarbuiten heb je meestal wél een visum nodig. Met een visum krijg je toestemming om een land binnen te gaan en er voor bepaalde tijd te verblijven. Na het verstrijken van de einddatum moet je het land weer verlaten hebben. De meeste reizigers maken gebruik van een toeristenvisum met een beperkte geldigheid. In sommige gevallen kun je je visum aan de grens kopen. In de meeste gevallen is het echter aan te raden om je visum al voor aanvang van je reis te regelen. Visa worden afgegeven door de landen zelf, en zijn (online) te regelen via de respectievelijke ambassade of een visumdienst.

Check snel of je een visum nodig hebt voor jouw reisbestemming.

Informatie over Com. Madrid

Beste foto's & tips van Com. Madrid

'519367' door konne000 '519367' door konne000

SpanjeCom. Madrid

SpanjeCom. Madrid

Blauw

konne000

Zo'n 20 km. ten westen van het plaatsje Soria, sla je af en rijd je over de CL117 richting Abejar. Hier ligt een prachtige camping, Camp Urbion, aan een groot meer, de Etange de la Cuerda del Pozo. In het voorjaar heerlijk rustig met overdag de Blauwe Eksters boven je hoofd en de geluiden van Groene Specht en Boomklever. 's Avonds is het heerlijk wandelen langs het meer en word je omgeven door het geluid van de Nachtzwaluw. De uitzichten over het meer zijn dan prachtig!

'523383' door konne000 '523383' door konne000

SpanjeCom. Madrid

SpanjeCom. Madrid

Calatañazor

konne000

Calatañazor, een idyllisch middeleeuws dorpje met ca. 70 inwoners is gelegen op een heuvel aan de N-122 in de provincie Soria. Het ligt in La Valle de la Sangre, de Vallei van bloed, omdat er in 1002 de bloedige Slag om Calatañazor plaatsvond. In het plaatsje, dat nog geheel authentiek is, zijn meerdere bezienswaardigheden, die met borden aangegeven zijn. O.a. is een oude kasteelruïne te zien met daarachter oude graftomben. De necropolis ligt achter het kasteel en bevat 3 graftomben, uitgehouwen uit steen. De graven zijn antropomorf, dus uitgehouwen in de vorm van een mens! Een zeer interessant dorpje, dat een bezoek meer dan waard is!

'524957' door konne000 '524957' door konne000

SpanjeCom. Madrid

SpanjeCom. Madrid

Heel oud

konne000

Tijdens de tocht over de N-122 vanaf Soria kom je het prachtige, oude dorp Calatañazor tegen. Gelegen op een heuvel en nog zeer authentiek. Vele oude deuren waren daar ook de zien, zoals o.a. deze!

Laat kaart zien