La Gomera

La Gomera is een van de minst bezochte eilanden van de Canarische Eilanden. Het cirkelvormige eiland is ongeveer 24 kilometer in doorsnee en heeft een rijke flora en fauna. De dichtbeboste hoogvlakten en valleien vormen samen het Nationaal Park Garajonay. Hier groeien zo'n 450 plant- en boomsoorten. Wanneer je La Gomera bezoekt tijdens een dagtripjes vanuit Tenerife, is de Valle Gran Rey de beste aanrader. Dit is een samensmelting van een paar kleine badplaatsjes met zwarte zandstranden.

Informatie over La Gomera

Beste foto's & tips van La Gomera

'457494' door Fransvdg '457494' door Fransvdg

SpanjeLa Gomera

SpanjeLa Gomera

Wonderlijk

Fransvdg

Hoe kan het zo groeien? Deze wonderlijke plant zag ik op het prachtige eiland La Gomera. Als iemand de naam weet, dan hoor ik die graag. En wat La Gomera betreft, een aanrader! Volop natuur op maar een uur varen vanaf Tenerife.

'176340' door Biaed '176340' door Biaed

SpanjeLa Gomera

SpanjeLa Gomera

Nevelwoud La Gomera

Biaed

Nevelwoud op La Gomera

'313053' door Bowral '313053' door Bowral

SpanjeLa Gomera

SpanjeLa Gomera

Slingeren

Bowral

La Gomera is een heel verrassend eiland. Het bergachtige landschap nodigt uit tot het maken van prachtige ritjes of flinke wandelingen. Massatoerisme is hier, in tegenstelling tot de meeste andere Canarische eilanden, onbekend … Dit is overigens geen luchtfoto. Ik sta gewoon, weliswaar met knikkende knieën, op het randje

Laat kaart zien