Barcelona

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Barcelona image

Barcelona

Barcelona
Spanje
Travelbabe

Bon dia!

Bon dia!

Zo werdeen we al verwelkomd in het hostel gisteren.
We waren gewoon gisteren vanaf half 6 s ochtends tot 2 uur s middags onderweg om in Barcelona zelf tekomen...Pff de vliegreis ging voorspoedig en gelukkig ook de trein naar Eindhoven maar in Girona Barcelona zelf was er een staking en daar stonden we dan. De trein deed er echt 2 uur over en dan ook nog gewacht op de bus naar het centrum.
Gisteren probeerden we ook de teleferica te doen maar konden het begin niet vinden dus ja dat ging over. En toen kregen we in de travelbar gratis eten(drinken moest je wel zelf betalen) en dat was natuurlijk niet veel soeps maar ja wel iets(pasta zonder vlees)
Dus was allemaal ff jammer maar ja dat heb je met reizen.
De bus turistica hebben we vandaag gedaan. Dat was me al aangeraden door iedereen en inderdaad het is je 21 euro per dag meer dan waard! Er wordt van alles verteld over waar je heen gaat in alle talen behalve het Nederlands, maar dat hoor je toch wel genoeg om je heen, haha.
We hebben ook eindelijk een beetje tapas op vlakbij de Sagrada Familia maar vanavond wilde Wilma naar de MAC...pff eigenlijk wilde ik niet maar ja hij was vlakbij dus tja...maar nu beetje spijt van want dat valt echt als een blok op je maag. Dus dat gaat m niet meer worden komende dagen!! Pff
Gisteren ook heerlijk ijs op. Ik dacht dat alleen Italie dat kon maar hier heb je op elke hoek een heerlijke ijsbar zitten met heerlijk italiaans(?) ijs...mmmm
Van carte d´or...mmmm
Vandaag dus alle highlights door die bus gezien en dat was echt geweldig!!
Alleen ging mijn batterij beetje snel op dus op t eind kon ik niet meer leuk filmen maar nog genoeg film gemaakt!!
Hopelijk vanavond ff barretje en dan morgen weer fietsen gehuurd voor een dagje. Dus dat is ook heel leuk!
Kunnen we misschien wel naar een soort zwembad fietsen en daar hebben ze ook sauna. zo nog ff checken.
Vond alle highlights helemaal geweldig en super mooi. Tussen door ook nog beetje geshopt en mezelf verwonderd over al het moois Gaudi heeft gemaakt. Ongelofelijk gewoon.
Ben wel blij dat eens in het echt te hebben gezien.

Tot later,
x