Andalusie

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Andalusie image

Marbella

Andalusie
Spanje
Iwjhsantegoeds

Marbella

Gisterochtend dus eerst lekker ontbeten met gebakken ei, bacon en toast in Chocolat. Vervolgens de spullen opgehaald in het hotel en met de eigenaar naar de parkeergarage gelopen (deze ligt 50 meter verderop). Daar aangekomen bleek dat onze auto was verplaatst! Er kunnen namelijk maar 5 auto’s in deze garage en wij waren er het laatst ingereden. De eigenaar vertelde dat ze de auto met een vrachtauto hadden verplaatst (wij hadden hem op de handrem gezet), omdat er twee auto’s uit moesten. Hadden ze maar de autosleutel moeten vragen bij inchecken of toen we gingen ontbijten..
Gelukkig was het droog buiten en de zon liet zelfs af en toe zich zien! Op weg dus naar El Chorro via een route door de Sierra de las Nieves. Een weg door de bergen met zowel bossen, rotsen als olijfboomgaarden. Wij zijn een paar keer gestopt om van het uitzicht te genieten. Verschillende dorpjes gepasseerd, zoals El Burgo, en Ardales (daar was het ontzettend druk; bussen vol, auto’s op elk vrij stoepje in het dorp geparkeerd, politie die het verkeer regelt en wij hadden geen idee wat er te doen was).
Vervolgens aangekomen bij el Churro. Ineens zagen we La Garganta (de hangbrug), alleen konden we toen nergens meer parkeren. Erik dus vlug even gestopt langs de weg en snel een paar foto’s gemaakt. Toen de weg vervolgd naar Marbella, waar we door veel citroenvelden reden. De laatste 30 kilometer was een goede provinciale weg de bergen uit richting de kust.. Je zag de zee steeds dichterbij komen.
Aangekomen in Marbella snel de spullen op de kamer gezet en naar buiten gegaan, want het was nog steeds droog! Lekker door het centrum en over de boulevard gelopen en aan de boulevard tapas gegeten. Terug in het hotel hebben we ons even opgefrist en toen begon het te regenen (en volgens de voorspellingen de komende 5 dagen nog). Dus hebben we op de kamer het Nederlandse journaal en voetbal gekeken op BVN en een boek gelezen.
Dadelijk krijgen we ontbijt in het hotel en dan gaan we weer op weg naar het vliegveld. Terug naar de sneeuw! Bedankt voor al jullie reacties…

Foto's

6a7c9.jpg
6a7c9.jpg
Iwjhsantegoeds
28058.jpg
28058.jpg
Iwjhsantegoeds