Presov beste reistijd

Het weer in Presov

Of je nu op zoek bent naar cultuur, een bijzondere verre reis of juist een actieve vakantie in de planning hebt: op reis wil je goed weer.  Daarom is het handig om vooraf het actuele vooruitzicht voor Presov te bekijken om niet overvallen te worden door slechte weersomstandigheden.
Wil je weten wat het klimaat en de weersverwachting is in Presov? Hieronder vind je de gemiddelde temperatuur en neerslag per maand, zodat je weet of je moet rekenen op regen of zonneschijn. Zo ga je altijd voorbereid op reis. 
 

Beste reistijd voor Presov

* De oranje vlakjes geven de beste reistijd weer

 

 De gemiddelde temperatuur en neerslag in Presov:De beste reistijd voor Presov is mei, juni en september. Presov kent een landklimaat, wat goed te merken is in de brede Donauvallei waar het in de zomermaanden zeer heet kan worden. In de zomer regent het er het meest.


Reisadvies
Voor Presov geldt een positief reisadvies.

Feestdagen
9 mei Bevrijdingsdag, 5 juli Cyrillus en Methodiusdag, 29 augustus Herinnering Slowaakse Volksopstand 1944.

Alle beste reistijden in handige pocket
Wil je te allen tijde op de hoogte zijn van de beste reistijden van alle landen wereldwijd? Dan kun je niet zonder de supercompacte Columbus Reisplannerpocket. Hierin vind je de beste reistijd per land, de gemiddelde temperatuur en neerslag per maand, wanneer het regenseizoen valt, wanneer het warm en koud is en wanneer de feestdagen vallen. Zo heb je de wereldwijde weersverwachting in je broekzak! Neem een Columbus Travel abonnement en ontvang gratis de Columbus Reisplanner t.w.v. € 12,95.  

 

Informatie over Presov

Beste foto's & tips van Presov

'412727' door konne000 '412727' door konne000

SlowakijePresov

SlowakijePresov

Tetranska

konne000

In het oosten van Slowakije vind je de plaats Tetranska Lomnica aan de rand van de Hoge Tatra. In de winter bekend van de wintersport, maar ook 's zomers is het daar heerlijk toeven en een uitvalsbasis voor prachtige hikes op hoogte. De uitzichten van boven zijn fantastisch en zo zie je de stad waar je kortgeleden nog stond eens anders!

'79718' door reinierniethier '79718' door reinierniethier

SlowakijePresov

SlowakijePresov

Slowakije ademt

reinierniethier

Vlak na de regen begint de aarde te dampen!

Laat kaart zien