Belgrado

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Belgrado image

Belgrado

Belgrado
Servië
Reizen-en-reistips.nl

Weekendje Belgrado

De eerste reizen voor 2012 staan al op het programma. Allereerst een mannenweekendje in Europa en daarna een mooie verre reis met mijn vriendin.

Maar allereerst het mannenweekendje. De afgelopen jaren zijn we met een grote vriendengroep altijd naar Center Parcs gegaan. Daar hebben we met z'n allen altijd 2 huisjes gehuurd en was het plezier maken, films kijken, waterpijpen, gamen, zwemmen, uit eten gaan en ook altijd een dagje weg. Maar na enkele jaren had ik dit wel gezien; Center Parcs is immers altijd hetzelfde. Ik stelde voor met enkele anderen om eens een weekendje weg gaan naar een mooie Europese stad. DIt bleek bij de meesten toch niet hoog op het verlanglijstje te staan, waardoor er maar een groep van 5 man overbleef. Vorig jaar zijn we daarom met z'n 5en naar Madrid gegaan. En het was reuze gezellig en heel erg mooi.

Voor 2012 zochten we iets anders. Een land in Oost-Europa of in de Balkan. Na lang wikken en wegen tussen Riga, Talinn, Belgrado, Stockholm, Sarajevo is de keuze uiteindelijk gevallen op Belgrado. Van 26 mei tot 30 mei hebben we een appartement gehuurd en zullen we de stad gaan verkennen. Het is voor het eerst dat ik de Balkan in trek, en ik heb nog niet echt een goed beeld bij Belgrado. Zijn er al mensen eerder hier geweest? En wat zijn zoal de bezienswaardigheden die we moeten zien? Zijn er nog leuke tips voor dingen die we daar kunnen doen? Ik verzamel graag alle informatie zodat we goed voorbereid op pad kunnen gaan!

Ik heb er zin an!