Moskou reisblogs

Voorbereidingen

me-nasil bereidt zich voor Gepost op 05 okt 083 reacties

In januari ga ik met drie vriendinnen naar Moskou! We vliegen op 15 januari vanaf Münster naar Moskou en op 19 januari zullen we weer terugkeren. Deze trip is voor mij niet alleen bijzonder omdat ik kennis ga maken met een nieuw land, nieuwe cultuur en een nieuwe stad maar ook omdat ik voor het eerst in mijn leven in het buitenland een schaatswedstrijd ga bezoeken! Op 17 en 18 januari zijn namelijk de WK Sprint in Moskou! Ook hebben we al een hostel geboekt. De komende weken staat het regelen van het visum op het programma. Natuurlijk eerst de uitnodiging aanvragen, nieuwe pasfoto laten maken en dan bij het visumkantoor de benodigde papieren inleveren. Ik heb er in ieder geval heel erg zin in en tips zijn welkom!

me-nasil Positie 22557 (0 p.) Lid sinds 03-04-2008 Foto's en tips: 236 Blogs: 1 Fans: 0
deel dit artikel met je vrienden:

Reacties bij deze blog

Door: • Geplaatst op

Hoi LIsanne
Ik vertrek eind juni met een vriendin naar Moskou en vroeg me af of je nog een tip hebt voor een hostel. alvast hartelijk dank voor je reactie!
groet Daphne

Door: • Geplaatst op

Hoi me-nasil,

Ik ben pas nog naar Moskou geweest, dus als je vragen hebt, mail me gerust!

Groetjes Jacqueline.

pdanielse

Door: pdanielse • Geplaatst op

Gaaf zeg. Ik wil ook nog graag een ker nar Moskou of zo. laat me eens weten hoe je dat precies doet met visum, uitnodiging etc. En war heb je geboekt? Hoeveel en je ong. kwijt en dat soort zaken?
gr. Peter

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.