Moskou Artikelen & Blogs

Reisnieuws

Mysterieus dansend vliegtuig

Gepubliceerd: 26 mei 2011
0

Een 'dansend' vliegtuig is vanaf de grond al vreemd om te zien, maar als je er zelf in zit is het ongetwijfeld beangstigend. Rusland onderzoekt enkele filmpjes van een mysterieus 'dansend' vliegtuig, die verschillende mensen op video vast wisten te leggen.

Het Russische leger onderzoekt wat er precies gebeurd is met een Tupolev Tu-154. Dit driemotorig passagiersvliegtuig van de vliegtuigfabrikant Tupolev, kreeg net na het opstijgen besturingsproblemen, die vervolgens heel wat vreemde beelden opleverden.

Testvlucht

Volgens de Russische media was het vliegtuig al meer dan tien jaar niet meer van de grond geweest en ging het om een testvlucht waarbij het besturingssysteem het begaf. Het vliegtuig zou opgestegen zijn zonder een veiligheidstest of reparatie. Wonder boven wonder kon dit vliegtuig lang genoeg in de lucht blijven, zodat de piloot het toestel veilig aan de grond kon zetten zonder neer te crashen.

Lees meer best gelezen reisnieuws en reistips of.
deel dit artikel met je vrienden:
Meer Rusland artikelen
Video
Video: De Trans-Siberische spoorlijn in drie minuten

06 mei 2016, De Trans-Siberische spoorlijn is met 9289 kilometer aan treinrails een van de langste spoorlijnen ter wereld. Vanuit Moskou reis je dwars door Siberië en kun je zelfs naar Mongolië en China. De volgende video van filmmaker Stanislas Giroux laat ...

0
Reisnieuws
Moskou, Rusland

08 aug 2012, Columbus-reporters Auke en Tom wagen zich een week lang in de extreme wereld van de ‘beautiful people’ van Moskou. ‘Vrouwen moeten mooi zijn, mannen minstens miljonair. En als je echt meetelt, heb je een speciaal nummerbord waarmee je alle v...

0
Reisnieuws
Vliegramp Rusland

15 sep 2008, Bij een vliegtuigcrash in Rusland gisterochtend zijn 88 mensen om het leven gekomen. Alle inzittenden van de Boeing 737 kwamen om toen het toestel vlak voor de landing neerstortte in het Oeral gebergte.

0

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.