Rusland

Reisgids

Nieuws

Beste reistijd

Regio's en steden

Foto's

Praktisch

Rusland image

Rusland

Rusland
Europa
Wampie

Bijna!!!!!!!!!!

Pff, nog één nachtje en dan eindelijk naar Rusland. Ik ben er nu ook aan toe. 'k Ben moe, dus heb nu ook rust nodig, maar wil wel veel zien. Pasproot met visum hebben we begin van de week gehaald, dus we kunnen eindelijk. Ben er echt bijna klaar voor. Nog even wat uitprinten. Morgenochtend met mijn koffer naar mijn vriend en alles nog even checken e.d. We moeten elkaar checken op paspoort, hebben we de tickets. Dat soort dingen. Ik ben zo blij dat ik nu lekker twee weken vrij heb. Gelukkig word ik naar mijn vriend gebracht door een vriendin van mij. Dus dan hoed ik gelukkig niet met het openbaar vervoer, want dat is een drama met koffer. Je moet dan op zoveel dingen letten. Daar heb ik dus niet zo'n zin in. Ik hoop dat ik morgenavond op Schiphol ook nog even kan internetten. Hotspots vertrouw ik niet zo, dus dat word, denk ik, nog even met mijn account van Vodafone. Maar dat is niet zo'n probleem.

Ik ben zeker bllj dat ik mijn paspoort weer terug heb. Ben hem bijna twee maanden moeten toevertrouwen aan een visumsburo, dus aan vreemde mensen. Dat benauwd me heel erg! Je gaat raar denken, bijv. "Gebruiken ze mijn indentiteit niet'. Dat soort dingen. Maar goed!

We vliegen om 23.35 uur 's avonds, dus ik heb heel hard het internet nodig om van mij af kunnen schrijven via mijn site, via reisrporter of een ander soort van de sociale media. Ik kan ook nog aan een praktijktoets voor mijn cursus werken, als we zitten te wachten, maar dan heb ik wel inernet nodig.

Ik hoop dat ik niet zo'n last krijg van die nacht vlucht, want ik heb mijn rust echt nodig. WIl zo graag in de armen van mijn liefje liggen slapen. Lekker!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Als ik het niet vergeet, dan ga ik morgen vanaf Schiphol ook nog even een blog schrijven!

Hopelijk tot dan!

Groetjes,
Wendy