Rusland Artikelen & Blogs

Reisnieuws

Kunstmatige Russische eilanden

Gepubliceerd: 25 sep 2007
0

In de Russische Zwarte Zee, voor de kust van de stad Sochi, wordt een nieuwe eilandengroep gebouwd. Van bovenaf komt dit eruit te zien als een miniatuurversie van de Russische federatie, vandaar de naam Federation Island. De eilandengroep is ontworpen door de Nederlandse architect Erick van Egeraat.

De kunstmatige archipel wordt een geheel met zand opgespoten eilandengroep en moet vooral een toeristische trekpleister worden, met luxe woningen en hotels, en culturele en recreatieve faciliteiten.

Federation Island zal bestaan uit zeven hoofdeilanden, die worden aangevuld met meer dan een dozijn privé-eilanden en drie golfbrekereilanden. De waterwegen die de eilandengroep zullen doorkruisen zijn gebaseerd op de zeven grote rivieren van Rusland.

Er wordt verwacht dat Federation Island af is voor 2014, als de Olympische Winterspelen in Sochi worden gehouden.

deel dit artikel met je vrienden:
Meer Rusland artikelen
Reisnieuws
15 etiquetteblunders op reis en hoe je ze voorkomt

03 mei 2017, In sommige landen is slurpen de normaalste zaak van de wereld. Maar brood in je soep dopen ho maar! Het moge duidelijk zijn, etiquetteregels verschillen behoorlijk per land. Met deze traditionele tips ga je op tussen de locals. Al zien ze onze ove...

0
Reisnieuws
Budget tripje in Europa? De 8 beste budget airlines

13 mrt 2017, Nergens ter wereld heeft de opkomst van budgetvluchten het reizen zó beïnvloed als in Europa. Adviesbureau Skytrax stelde een top 8 samen van Europa's beste budget airlines, gebaseerd op beoordelingen van passagiers.

0
Reisnieuws
7 landen die niet echt bestaan. Unieke reiservaring!

24 feb 2017, Buiten de gebaande paden treden? Met deze zeven landen die niet officieel worden erkend gaat dat zeker lukken!

0

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.