Algarve

De Algarve is misschien wel de populairste bestemming van Algarve voor zonaanbidders. Deze streek is gelegen in het uiterste zuiden van het land en staat bekend om zijn prachtige rotskusten. Faro is de hoofdstad van dit district. Veel toeristen die per vliegtuig komen arriveren op de luchthaven van Faro. Andere bekende plaatsen langs de kust zijn Albufeira, Lagos en Portimão. Het is vooral dit stuk dat toeristisch is. Ga je naar het heuvelachtige binnenland, dan wordt het rustiger qua mensen en ook de natuur is veel onaangetaster.

Informatie over Algarve

Beste foto's & tips van Algarve

'156073' door blauwvinger '156073' door blauwvinger

PortugalAlgarve

PortugalAlgarve

Het eind van de werel

blauwvinger

Dit punt stond vroeger bekend als het eind van de wereld, hier in dit uiterste punt van de Algarve bij de plaats Sagres. Sagres is een Portugese plaats in het westen van de Algarve, bij de Cabo de São Vicente, het zuidwestelijkste punt van het Europese vasteland.

'484336' door MiekeDeHaas '484336' door MiekeDeHaas

PortugalAlgarve

PortugalAlgarve

Praia da Marinha 2

MiekeDeHaas

Praia da Marinha is een van de mooiste bounty-stranden in de Algarve. Het ligt 5 km van de stad Carvoeiro. Je kunt je auto makkelijk parkeren. Ga aan de wandel waarbij je vrij hoog kunt lopen en geniet van het uitzicht of te wel overzicht wat je allemaal gratis krijgt.

'483625' door Daisy11 '483625' door Daisy11

PortugalAlgarve

PortugalAlgarve

Praia da Marinha

Daisy11

Afgelopen week hebben we een heerlijke roadtrip door Portugal gemaakt. Eenmaal aangekomen aan de Algarve, mochten we genieten van dit prachtige strand. Je kunt er lekker wandelen en foto's maken van de steile rotsen en kliffen. Praia da Marinha is al een aantal keer uitgeroepen tot één van de mooiste stranden ter wereld... en terecht!

Laat kaart zien