Vorarlberg visum

Als je op reis gaat naar Vorarlberg, is het belangrijk om vooraf te checken of je een visum Vorarlberg nodig hebt. Het is hierbij belangrijk of je op zakenreis of op vakantie gaat, want een toeristenvisum voor Vorarlberg heeft andere voorwaarden dan een zakenvisum. Hieronder kan je controleren of je visumplichtig voor Vorarlberg bent. Hierbij is het van belang of je eenmalig de grens met Vorarlberg overgaat of vaker; in dat geval kan een double entry visa Vorarlberg gunstiger zijn, omdat het soms moeilijk is om je visum te verlengen. Een toeristenvisum is vaak 30 dagen tot 3 maanden geldig, maar dat kan per land verschillen. Eigenlijk zijn er altijd drie opties: of je hebt geen visum nodig, of je kan het visum aan de grens kopen (visa on arrival op het vliegveld) of je moet je visum voor vertrek al geregeld hebben. Deze moet je in dat geval al tonen bij het inchecken. Bij een visa on arrival, kan je die ook al voor vertrek hier regelen zodat je op het vliegveld niet in de rij hoeft te staan.

Informatie over Vorarlberg

Beste foto's & tips van Vorarlberg

'501125' door robgreeve '501125' door robgreeve

OostenrijkVorarlberg

OostenrijkVorarlberg

Huttentocht

robgreeve

Eén van mijn favoriete vakanties is een weekje de bergen in. Auto in het dal, rugzak mee en dan wandelen van berghut naar berghut. Onderweg genietend van de schitterende natuur en dan eind van de middag helemaal kapot in een berghut aankomen. Daar staat dan zo'n heerlijk goudgele halve liter klaar. Op deze foto zie je in de verte de hut liggen waar we naar toe moeten, maar eerst hebben we nog even heerlijk genoten van de rust bij het meertje.

'102938' door Maarten01 '102938' door Maarten01

OostenrijkVorarlberg

OostenrijkVorarlberg

Marmot in de...alpenw

Maarten01

Ook al kom je veel marmotten tegen tijdens de bergwandelingen, het blijft een leuk gezicht wanneer ze zo oplettend boven alpenweides uit zitten te kijken

'509284' door abytravel '509284' door abytravel

OostenrijkVorarlberg

OostenrijkVorarlberg

Zo'n uitzicht, da's..

abytravel

Vanuit onze eenvoudige hotelkamer in Bludenz hadden we 's avonds dit uitzicht. Tegen dat prachtige licht en die lucht kan toch geen luxueuze inrichting op?

Laat kaart zien