Vorarlberg

Vorarlberg is de meest westelijk gelegen deelstaat van Vorarlberg. Bregenz is de hoofdstad maar het is niet de grootste stad van Vorarlberg, dat is Dornbirn namelijk. Bregenz ligt aan de oevers van de Bodensee. Bergen, meren en bossen, ook Vorarlberg heeft er genoeg.

Informatie over Vorarlberg

Beste foto's & tips van Vorarlberg

'501125' door robgreeve '501125' door robgreeve

OostenrijkVorarlberg

OostenrijkVorarlberg

Huttentocht

robgreeve

Eén van mijn favoriete vakanties is een weekje de bergen in. Auto in het dal, rugzak mee en dan wandelen van berghut naar berghut. Onderweg genietend van de schitterende natuur en dan eind van de middag helemaal kapot in een berghut aankomen. Daar staat dan zo'n heerlijk goudgele halve liter klaar. Op deze foto zie je in de verte de hut liggen waar we naar toe moeten, maar eerst hebben we nog even heerlijk genoten van de rust bij het meertje.

'102938' door Maarten01 '102938' door Maarten01

OostenrijkVorarlberg

OostenrijkVorarlberg

Marmot in de...alpenw

Maarten01

Ook al kom je veel marmotten tegen tijdens de bergwandelingen, het blijft een leuk gezicht wanneer ze zo oplettend boven alpenweides uit zitten te kijken

'509284' door abytravel '509284' door abytravel

OostenrijkVorarlberg

OostenrijkVorarlberg

Zo'n uitzicht, da's..

abytravel

Vanuit onze eenvoudige hotelkamer in Bludenz hadden we 's avonds dit uitzicht. Tegen dat prachtige licht en die lucht kan toch geen luxueuze inrichting op?

Laat kaart zien