Hohe Tauern

Europa’s grootste natuurreservaat ligt in Hohe Tauern: het Hohe Tauern Nationaal Park, dat zich uitstrekt over 1786 km2. De hoogste berg van Hohe Tauern, de 3797 meter hoge Grossglockner, ligt in hetzelfde gebied. Je kunt hier ondanks het soms wisselvallige weer goed wandelen, bergbeklimmen, of met je auto van het uitzicht genieten vanaf de panoramaweg Grossglockner Hochalpenstrasse die door het park loopt. Bezoek ook de Krimml watervallen, de hoogste van Europa.

Informatie over Hohe Tauern

Beste foto's & tips van Hohe Tauern

'443434' door erictkindt '443434' door erictkindt

OostenrijkHohe Tauern

OostenrijkHohe Tauern

Waar is mijn slip...g

erictkindt

deze dame had waarschijnlijk na het drinken van enkel schnaps een weddenschap aangegaan met enkele vrienden dat ze zonder slip zou springen en dit is het bewijs dat ze gewonnen heeft

'449544' door Moraimavdf '449544' door Moraimavdf

OostenrijkHohe Tauern

OostenrijkHohe Tauern

Pauze houden.

Moraimavdf

Na wat inkopen in de supermarkt ( blikjes frisdrank, chips, chocolaatjes en snoepjes) gingen we naar een leuk plekje om maar eens even te pauzeren. Na een stuk rijden, stapten we uit op een parkeerplaats en daar zaten we met een mooi uitzicht om te drinken en natuurlijk lekker te snoepen.

'450338' door Moraimavdf '450338' door Moraimavdf

OostenrijkHohe Tauern

OostenrijkHohe Tauern

Uitzicht

Moraimavdf

National Park Hohe Tauern ligt in een omgeving waar u ook vele steden en dorpjes kunt gaan bezoeken. Tijdens een bezoek naar de krimml watervallen liepen we naar het topje, waar we van een prachtig uitzicht konden genieten.

Laat kaart zien

Laatste Hohe Tauern artikelen

Op het dak van Oostenrijk

Midden in de Oostenrijkse Alpen ligt Europa’s best bewaarde berggeheim: de Hohe Tauern (‘Hoge Passen’). Het nationaal park geniet de hoogst mogelijke beschermingsstatus. Elke wandeltocht wordt er daarom een avontuur.

Midden in de Oostenrijkse Alpen ligt Europa’s best bewaarde berggeheim: de Hohe Tauern (‘Hoge Passen’). Het nationaal park geniet de hoogst mogelijke...