Oostenrijk

Reisgids

Reistips

Nieuws

Beste reistijd

Regio's en steden

Foto's

Praktisch

Oostenrijk image

Oostenrijk

Oostenrijk
Europa
Schenkel

Mijn eerste vliegreis

Ja,mijn eerste vliegreis is echt al heel lang geleden mijn zus een jaar ouder dan ik zou met haar vriendin op vakantie gaan.Ja je weet net hoe dat gaat zit je gezellig meetekijken in de reisgidsen en eigenlijk begint het bij mij ook wel tekriebelen maar ja net 16 jaar net aan het werk en dan al alleen zonder ouders op vakantie ,nee geen sprake van.
Vooral voor die tijd was dat tenminste iets wat niet aan de orde kwam bij ons tenminste!!!!.
Na druk overleg met mijn zus en haar vriendin zijn we het toch gaan proberen eerst maar bij Ma langs en die stond er nieteens negatief tegenover Gelukkig!!!!
Nu nummer twee mijn Vader en die ja je lees het goed die vond het heel erg leuk als wij dat deden maar niet teverweg.
Dus weer de boeken opgezocht en uiteindelijk in Oostenrijk uitgekomen dat was maar 3 uurtjes vliegen ,niet zover van huis.
Alles geboekt
Toen kwam de dag van het vliegen vol met zenuwen werden we naar Schiphol gebracht en daar moesten we het maar verder uitzoeken en dat was inderdaad een hele uitzoekerij .
Waar was de gate !!!!!!
Welk vliegtuig!!!.
Gelukkig kregen we hulp en uiteindelijk zaten we in het vliegtuig naar Oostenrijk al met al een hele belevenis .We waren wel vergeten door de zenuwen dat we eigenlijk nog naar het toilet moesten ja dan maar in het vliegtuig!!.
Dat is ook de eerste keer best wel eng maar ook dat hebben we gelukkig gered.
Al bijal werd het een super vakantie en ook de eerste vliegreis was een succes en zeker niet de laatse.