Oostenrijk Artikelen & Blogs

Reisnieuws

Jodel jezelf naar de sneeuw!

Gepubliceerd: 07 nov 2009
0

Oefen je elke ochtend onder de douche luidkeels de kreet 'Jodelahitiiee' en is jodelen zo goed als je tweede natuur? Dan is de jodelwedstrijd iets voor jou!

Het verkeersbureau van Tirol zoekt middels haar nieuwe campagne 'Jodel je naar de sneeuw' de beste jodelaar van Nederland.

Wedstrijd

Wintersporters, après-skiërs, wannabe-jodelaars en andere talenten wordt gevraagd hun beste jodel op de daarvoor bestemde website achter te laten. De jodelaar met de meeste stemmen wint een zevendaagse sneeuwvakantie in een comfortabel chalet in Tirol voor zeven personen.

Persoonlijke jodel

De website is voorzien van verschillende snufjes, waardoor iedere deelnemer zijn of haar jodel nog persoonlijker kan maken. Deelnemers kunnen bijvoorbeeld een nickname opgeven of hun jodel ondersteunen door er een pakkende beat onder te zetten. Ook bestaat de mogelijkheid een eigen online karakter aan te maken. Gehuld in 'Lederhosen' of een Tiroler jurk is het wellicht gemakkelijker om een fanclub en dus de meeste stemmen te vergaren.

Populairste jodel

De jodels worden beoordeeld door de bezoekers van de website. Op 7 december zal de populairste jodel bekend worden gemaakt. Voor het zover is, brengt Radio 538 van 25 tot en met 29 november de leukste inzendingen ten gehore.


Volg Columbus Magazine via Twitter of via RSS.
deel dit artikel met je vrienden:
Meer Oostenrijk artikelen
Reisnieuws
Ken je canyoning al? Dit zijn Europa’s leukste kloven

18 apr 2017, Wereldwijd vormen steeds meer canyons, of kloven, het decor voor canyoningtochten. Canyoning als extreme sport wordt dus steeds populairder op vakantie. Maar wat weet jij er nu eigenlijk vanaf? En wat zijn Europa’s leukste canyons? Wij lichten u...

1
Reisnieuws
Gespot! 5 wilde dieren die je niet verwacht in Europa

16 feb 2017, Verspreid over Europa liggen enorme lappen beschermde natuur waarin diverse wilde dieren voorkomen die niet zouden misstaan in een Afrikaans wildpark. Dus waarom constant maar weer terug naar Afrika, als je in ons eigen werelddeel óók op safari ...

0
Reisnieuws
Editie 63 komt uit. Mis ‘m niet!

08 feb 2017, Editie 63 komt uit! Er is op ons eigen continent nog genoeg te ontdekken, dus we duiken Europa in. Maar ook voor liefhebbers van verre reizen hebben we iets moois. Wat dacht je van een reportage over een van 's werelds meest geïsoleerde gebieden,...

0

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.