Jodel jezelf naar de sneeuw!  image
Koenthal

Jodel jezelf naar de sneeuw!

Oefen je elke ochtend onder de douche luidkeels de kreet 'Jodelahitiiee' en is jodelen zo goed als je tweede natuur? Dan is de jodelwedstrijd iets voor jou!

Het verkeersbureau van Tirol zoekt middels haar nieuwe campagne 'Jodel je naar de sneeuw' de beste jodelaar van Nederland.

Wedstrijd

Wintersporters, après-skiërs, wannabe-jodelaars en andere talenten wordt gevraagd hun beste jodel op de daarvoor bestemde website achter te laten. De jodelaar met de meeste stemmen wint een zevendaagse sneeuwvakantie in een comfortabel chalet in Tirol voor zeven personen.

Persoonlijke jodel

De website is voorzien van verschillende snufjes, waardoor iedere deelnemer zijn of haar jodel nog persoonlijker kan maken. Deelnemers kunnen bijvoorbeeld een nickname opgeven of hun jodel ondersteunen door er een pakkende beat onder te zetten. Ook bestaat de mogelijkheid een eigen online karakter aan te maken. Gehuld in 'Lederhosen' of een Tiroler jurk is het wellicht gemakkelijker om een fanclub en dus de meeste stemmen te vergaren.

Populairste jodel

De jodels worden beoordeeld door de bezoekers van de website. Op 7 december zal de populairste jodel bekend worden gemaakt. Voor het zover is, brengt Radio 538 van 25 tot en met 29 november de leukste inzendingen ten gehore.


Volg Columbus Magazine via Twitter of via RSS.