Oost Oekraine beste reistijd

Het weer in Oost Oost Oekraine

Of je nu op zoek bent naar cultuur, een bijzondere verre reis of juist een actieve vakantie in de planning hebt: op reis wil je goed weer.  Daarom is het handig om vooraf het actuele vooruitzicht voor Oost Oost Oekraine te bekijken om niet overvallen te worden door slechte weersomstandigheden.
Wil je weten wat het klimaat en de weersverwachting is in Oost  Oost Oekraine? Hieronder vind je de gemiddelde temperatuur en neerslag per maand, zodat je weet of je moet rekenen op regen of zonneschijn. Zo ga je altijd voorbereid op reis. 
 

Beste reistijd voor Oost Oost Oekraine

* De oranje vlakjes geven de beste reistijd weer

 

 De gemiddelde temperatuur en neerslag in Oost Oost Oekraine:De beste reistijd voor Oost Oekraine is mei, juni en september. Een typisch Oost-Europees klimaat heeft het binnenland van Oost Oekraine: koude winters en hete zomers. De kust van de Zwarte Zee heeft wel een verrassing in petto: een mediterraan tot subtropisch klimaat. ’s Zomers is het echter wel propvol op het strand.


Reisadvies
Voor Oost Oekraine geldt een positief reisadvies.

Feestdagen
23 februari Dag van het leger, 9 mei Overwinningsdag, 28 juni Dag van de Grondwet, 24 augustus Onafhankelijkheidsdag.

Alle beste reistijden in handige pocket
Wil je te allen tijde op de hoogte zijn van de beste reistijden van alle landen wereldwijd? Dan kun je niet zonder de supercompacte Columbus Reisplannerpocket. Hierin vind je de beste reistijd per land, de gemiddelde temperatuur en neerslag per maand, wanneer het regenseizoen valt, wanneer het warm en koud is en wanneer de feestdagen vallen. Zo heb je de wereldwijde weersverwachting in je broekzak! Neem een Columbus Travel abonnement en ontvang gratis de Columbus Reisplanner t.w.v. € 12,95.  

 

Informatie over Oost Oekraine

Beste foto's & tips van Oost Oekraine

'196105' door Elkebultman '196105' door Elkebultman

OekraïneOost Oekraine

OekraïneOost Oekraine

Heden.. of toch...ve

Elkebultman

Een doodnormaal straatje in het stadje Beregowo/Beregszaz in de Oekraine. Dit dorpje is half Hongaars/Oekraiens (dus niet vergeten welke tijd je gebruikt Hongaars of Oekraiens, anders ben je zo een uur te laat... of te vroeg!). Als je hier loopt waan je jezelf terug in de tijd..

'28615' door Peter Klomp '28615' door Peter Klomp

OekraïneOost Oekraine

OekraïneOost Oekraine

Laatste oogst

Peter Klomp

De laatste bieten komen van het land in het oosten van Kirgizie. Veelal traditionele landbouw omgeving nog in de Oekraine.

Laat kaart zien