Kiev reisblogs

Terug van weg !

pdanielse was er (tot 02 mrt 2009) Gepost op 02 mrt 098 reacties

Vrienden RR,

Hier een laatste bericht van P & H. We zijn na een enerverende terugreis weer veilig thuis. Vandaag (ma.dag) om 2.00 uur op en om 12.00 uur thuis. Na de kennismaking op de Vakantiebeurs tussen Herman M en PDanielse, ik dus, besloten Herman (land verzamelaar) en ik (budget planner) een trip naar de Oekraine te gaan maken. Met Wizz Air boekten we een vlucht voor 43 euri retour van Dortmund naar Kiev. Kijk, dan ben je nog eens een weekendje weg.

Vrijdag vertrokken, weerverwachting rond het vriespunt en gaan met die banaan (vliegtuig), hotel bij het centrum en via metro en busje rond 15.00 uur aangekomen. We hadden ons goed voorbereid met de nodige cultuur geschiedenis en plattegrond.

We hebben 3 dagen de mooie dingen als kathedralen, holenklooster, openlucht landmuseum, Tjernobyl museum, het Onafhankelijkheids plein (waar de Orange revolutie startte, paar jaar terug), Oekrainische restaurants en wat winkels bezocht. We gaan het ongetwijfeld de komende tijd laten zien aan jullie.
Samen hebben we afgesproken in ons eigen tempo als altijd, onafhankelijk van elkaar te plaatsen, rekening houdende met overlappingen, want daar zit niemand op te wachten!

Tot slot en mede namens Herman wil ik jullie weer bedanken voor de spontane reacties en goede reiswensen die wij hebben ontvangen van jullie R Reporters. (we zoeken nog sponsors voor de volgende trip......! (geintje) .

Peter

pdanielse Positie 354 (1260 p.) Lid sinds 10-09-2008 Foto's en tips: 1200 Blogs: 32 Fans: 2
deel dit artikel met je vrienden:

Andere blogs van deze gebruiker

Terug naar Thessaloniki (Slot)
3 4
Gepost op 16 april
Griekenland Vasteland
De Meteora kloosters (6)
4 1
Gepost op 16 april
Griekenland Vasteland
Delphi en Meteora (5)
4 0
Gepost op 16 april
Griekenland Vasteland

Reacties bij deze blog

geervannesmeed

Door: geervannesmeed • Geplaatst op

Mooi beschreven hoe e.e.a. gegaan is. Er bestaat toch nog zoiets als toeval en als het klikt, dan is dat leuk. Je bent idd een echte budgetplanner.Knap hoor.

riknikele

Door: riknikele • Geplaatst op

waar RR wel niet goed voor is, leuk dit!! waar gaat de volgende trip heen?!

gorke

Door: gorke • Geplaatst op

Haha zal eens kijken of er nog iets in een oude sok zit. Leu te lezen dat het goed bevallen is laat maar doorkomen die foto`s enne die tips natuurlijk.

Groetjes, Margo

Jelle51

Door: Jelle51 • Geplaatst op

Fijn dat jullie zo genoten hebben, benieuwd nar de foto's

woodstock

Door: woodstock • Geplaatst op

Wat leuk hoe RR RR's samenbrengt!!

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.