Kiev

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Kiev image

Kiev

Kiev
Oekraïne
Pdanielse

Terug van weg !

Vrienden RR,

Hier een laatste bericht van P & H. We zijn na een enerverende terugreis weer veilig thuis. Vandaag (ma.dag) om 2.00 uur op en om 12.00 uur thuis. Na de kennismaking op de Vakantiebeurs tussen Herman M en PDanielse, ik dus, besloten Herman (land verzamelaar) en ik (budget planner) een trip naar de Oekraine te gaan maken. Met Wizz Air boekten we een vlucht voor 43 euri retour van Dortmund naar Kiev. Kijk, dan ben je nog eens een weekendje weg.

Vrijdag vertrokken, weerverwachting rond het vriespunt en gaan met die banaan (vliegtuig), hotel bij het centrum en via metro en busje rond 15.00 uur aangekomen. We hadden ons goed voorbereid met de nodige cultuur geschiedenis en plattegrond.

We hebben 3 dagen de mooie dingen als kathedralen, holenklooster, openlucht landmuseum, Tjernobyl museum, het Onafhankelijkheids plein (waar de Orange revolutie startte, paar jaar terug), Oekrainische restaurants en wat winkels bezocht. We gaan het ongetwijfeld de komende tijd laten zien aan jullie.
Samen hebben we afgesproken in ons eigen tempo als altijd, onafhankelijk van elkaar te plaatsen, rekening houdende met overlappingen, want daar zit niemand op te wachten!

Tot slot en mede namens Herman wil ik jullie weer bedanken voor de spontane reacties en goede reiswensen die wij hebben ontvangen van jullie R Reporters. (we zoeken nog sponsors voor de volgende trip......! (geintje) .

Peter