Noorwegen reisblogs

Dromen........

Willeke bereidt zich voor Gepost op 13 jan 105 reacties

Op het moment dat ik het vliegtuig uitstap en weer voet op Nederlandse bodem zet begint het alweer, dromen........

Maanden ben ik er mee bezig geweest. Onze reis naar Ecuador en de Galagagos eilanden. Wat wil ik allemaal zien, in welke hotels zou ik graag willen slapen en wat voor cruise moeten we gaan doen op de Galapagos eilanden? Uren, dagen en weken kan ik er over dromen en dan wordt het eindelijk werkelijkheid.

Alhoewel, soms dan. In Ecuador en op de Galapagos eilanden ben ik dan werkelijk al geweest. Maar al die andere dromen? Ik mijn gedachte heb ik heel Zuid Afrika doorkruist. Ik weet welke bus ik moet hebben om vanuit Kaapstad de hele wijnroute goed te kunnen doen. Welke gamedrives je in het Krugerpark gedaan moet hebben en waar je het beste een tour kunt boeken door de townships. Ik ben er alleen nog niet geweest.

Ook kan ik alles vertellen over Thailand. Zo is er een geweldig resort op Koh Samui, waar je jezelf een week lang op kunt sluiten en alleen maar hoeft te denken aan massages, yoga en heerlijk eten. Dat is natuurlijk helemaal fantastisch als je net 2 weken Thailand doorkruist hebt. Eerst het geweldige Bangkok, daarna naar het noorden om een trekking te doen en vervolgens met de orient express weer terug naar Bangkok. Ik heb het al helemaal bedacht. Ik ben er alleen nog niet geweest.

En dan de Verenigde Staten......... Ik zou graag nog een keer naar het westen gaan. Geweldig lijkt het me om de Antilope Canyon met eigen ogen te zien. En natuurlijk een helikoptervlucht maken boven Las Vegas en de Grand Canyon, de tram pakken in San Francisco, wijn drinken bij Bernardus in Carmel Valley en slapen in dat ene hotelletje in Dead Valley. Ik heb er al vaak over gedroomd. Ik ben er alleen nog niet geweest.

Mijn volgende droom? Spitsbergen! Met een zeilboot op zoek naar de ijsberen en de walrussen. Midden in de zomer 's ochtends wakker worden, je skikleding aan trekken en naar buiten gaan om dan vervolgens als eerste de schitterende ijsbergen te zien. In de avond na een kanotocht door het witte landshap genieten van een wijntje en wachten tot de zon onder gaat om dan te ontdekken dat dat echt niet gebeurd in juli. Ja, dat is mijn volgende droom. Ik ben er alleen nog niet geweest.

Maar deze week ga ik boeken!

Of zal ik toch maar eens naar Mongolie gaan kijken? De trans Mongolie express is volgens mij ook erg gaaf............

Willeke Positie 34200 (0 p.) Lid sinds 27-02-2008 Foto's en tips: 412 Blogs: 4 Fans: 0
deel dit artikel met je vrienden:

Andere blogs van deze gebruiker

Surfing The Wave
0 3
Gepost op 04 juli
Verenigde Staten Arizona
Al lean to the left!
0 5
Gepost op 02 september
Verenigde Staten Alaska
Zoeken
0 5
Gepost op 19 januari
Nederland Utrecht

Reacties bij deze blog

TravelGoom

Door: TravelGoom • Geplaatst op

Haha, ik heb ook zo´n lijstje maar dan moet ik snel de pil vinden om 200 jaar te worden.
Zoveel te zien en te beleven.
Spitsbergen gewoon doen!

Door: • Geplaatst op

Ik kan Spitsbergen enorm aanraden!! Wij zijn er afgelopen zomer geweest en hebben de smaak helemaal te pakken!! We kunnen niet wachten tot we weer terug kunnen gaan!!

Kijk anders eens op www.erikdoddema.nl/spitsbergen hier staan een aantal foto's van mijn man op (= fotograaf)....

Veel plezier op spitsbergen!!!

schenkel

Door: schenkel • Geplaatst op

Ja,erg is dat ik herken mezelf heel erg in dit verhaal.Heb al veel gezien.maar droom van dit en dan van dat,Deze reisgids uitpluizen internet enz.
Ach,we zijn van de straat en zoet dat we zijn.

albertensandra

Door: albertensandra • Geplaatst op

Ontzettend leuk geschreven! Elke RR herkent dit waarschijnlijk, zoveel wensen....
Wij gaan straks een half jaar weg maar zijn nu alweer bezig met onze volgende reis die we volgend jaar willen gaan doen. Vreselijk! Maarja, wat wil je ook met al die fantastische foto's, tips en blogs.... dan ga je ook dromen...
En ik ben benieuwd waar je straks terecht komt....

Lione Kolsteren

Door: Lione Kolsteren • Geplaatst op

Leuk verhaal, goed geschreven. Heel herkenbaar natuurlijk, veel RR-ers zullen dit hebben. Als ik op Schiphol land na een reis, ben ik in mijn gedachten al weer met de volgende reis bezig. Ook ik ken landen waar ik nog nooit ben geweest al op mijn duimpje. Het is gewoon het reizigersvirus dat nooit overgaat! Een reis moet je natuurlijk wel goed voorbereiden, maar je moet er natuurlijk wel op voorbereid zijn dat sommige dingen anders zijn of verlopen dan in je plannen. Maar ook dat hoort bij reizen. Veel plezier met verder dromen!!!

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.