Noord

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Noord image

Morgen is er zon!

Noord
Noorwegen
Marjella

Morgen is er zon!

We staan 's ochtends op, strompelen slaap dronken naar de badkamer om een plens koud water in ons o zo wakkere gezicht te gooien. En om helemaal wakker te schrikken doen we de gordijnen open om versteld te staan van de hoeveelheid licht die er al is.
Ik sta 's ochtends op, strompel slaap dronken naar de badkamer om een plens koud water in mijn o zo wakkere gezicht te gooien. En om helemaal wakker te schrikken doe ik de gordijnen open om versteld te staan van de hoeveelheid li... Oo wacht even, daar moet ik het lichtknopje in mijn kamer voor gebruiken, want buiten doen ze niet zo fanatiek aan zonlicht.

We gaan 's middags naar school, de winkel, het werk, of wat je ook maar te doen hebt in de middag. Als we terug komen van school, de winkel, het werk of wat je ook maar te doen had in de middag, dan gaan we terug naar huis en ondertussen genieten we van de zon die op dit moment wel op z'n hoogste punt staat.
Ik ga 's middags naar school, de winkel of wat ik dan ook maar te doen heb ik de middag. Als ik terug kom van school, de winkel of wat ik dan ook maar te doen had in de middag, dan ga ik terug naar huis en ondertussen geniet ik van de zo.. Uuh.. het laatste beetje licht van de dag.

's Avonds gaan we eten en afhankelijk van de tijd van het jaar kunnen we daarna genieten van de ondergaande zon met alle mooie kleuren in de lucht. Daarna zoeken we een lekker plekje op de bank en gaan we een spelletje doen of televisie kijken om de volgende ochtend het hele ritueel weer te herhalen.
's Avonds ga ik eten en kan ik lekker genieten van de ondergaa... laat ook maar, daar heb ik al van kunnen genieten om 10:30 met alle mooie kleuren in de lucht. Daarna zoek ik een lekker plekje op de bank en kijk ik televisie om me te verbazen dat de zon opkomt en ondergaat in een ochtend en ik morgen weer hetzelfde zal meemaken.

Morgen is het weer hetzelfde ritueel, maar morgen over 2/3 weken is het anders! Dan komt de zon weer terug en kan ik de zon voor 5 minuutjes zien opkomen boven de bergen, om daarna weer onder te gaan!

Morgen wordt het anders! Morgen is er zon!

Foto's

08307.jpg
08307.jpg
Marjella