Lofoten

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Lofoten image

Lofoten

Lofoten
Noorwegen
Laidbackfool

RIP go pro

Onze echte laatste dag op de noordpool hebben we gehad. We moesten dat hele eind weer terug rijden naar Tromso. Gelukkig hadden we nu top weer onderweg. Je moest nog wel uitkijken waar je reed want onderweg kwamen we een auto op zijn kop tegen en een omgevallen vrachtwagen. Maar je kon nu wel lekker zien waar je reed.

Onderweg had ik het briljante idee om even mijn go pro om de auto te monteren. Ik had zo’n mount gekocht waar opstond dat je 220 km per uur kon rijden zonder dat de go pro eraf zou vallen. Dit bleek helaas toch niet het geval, na nog geen halve km schoot hij van de motorkap af en stortte hij van de berg af. We zijn nog teruggegaan om te kijken of we hem konden vinden. Maar dit was helaas niet het geval. RIP Go Pro.

Na een uur was ik wel weer af van mijn sacherijnige bui vanwege de go pro. Ik kon weer lachen en genoot weer volop van het schitterende uitzicht. 


s'Avonds bleek het helder te zijn. Dus zijn we nog even een stukje de stad uitgereden. Ja hoor, het noorderlicht was er weer!!!
Wat een heerlijke afsluiter van een top reis, Noorwegen wat ben je mooi!