Centraal Noorwegen reisblogs

15 daagse single rondreis door Zweden en Noorwegen

haraldschipper was er (tot 28 aug 2010) Gepost op 12 nov 103 reacties

Van 14 t/m 28 augustus ben ik op vakantie geweest in het prachtige Zweden en zo nog mooiere Noorwegen. Een actieve vakantie waarin we met een groep van 16 personen aan het kanoën, mountainbiken, quadrijden, raften en veel aan het wandelen en klimmen zijn geweest. Er is geen betere manier om van het prachtige natuurschoon te genieten dan door er de hele dag actief in bezig te zijn en ’s nachts uitgeput in je tentje te slapen.

Over deze vakantie heb ik een verslag geschreven, welke ik af heb laten drukken in een prachtig boek op formaat 34 x 34 cm. Voor wie niet in staat is het echte boek te bezichtigen is het boek ook online te lezen en – vanwege de prachtige (panorama) foto’s – ook vooral te bezichtigen in onderstaande PDF.

Reisverslag Zweden en Noorwegen 2010
Ik hoop dat jullie mijn eerste blog met plezier zullen bekijken.


Harald

haraldschipper Positie 12488 (0 p.) Lid sinds 12-11-2010 Foto's en tips: 18 Blogs: 1 Fans: 1

Foto's bij deze blog

blogfoto nr. 1
De eerste nacht in Zweden word ik 's nachts om half 4 wakker. Ik kan de slaap niet direct vatten en pak statief en camera en neem een plaatje van de kano's die voor de volgende dag gereedliggen.
blogfoto nr. 2
De weg naar Zweden's hoogste waterval, de Njupiskar, is vandaag in dikke mist gehuld. Dit is funest voor het zicht op de oorsprong van de waterval zelf en we zullen dan ook naar boven moeten klimmen.
blogfoto nr. 3
Het metersdikke gletsjerijs van Europa's grootste gletsjer is prachtig om te zien, maar een verradelijk gladde ondergrond zonder het juiste gereedschap. (Ook met blijkt later.)
blogfoto nr. 4
Als tijdens de terugweg van onze beklimming van de 1448 meter hoge Skala de wolken voorbij waaien, genieten we van een prachtig uitzicht op gletsjers en fjorden.
deel dit artikel met je vrienden:

Reacties bij deze blog

Roos87

Door: Roos87 • Geplaatst op

Ik heb er van genoten, heerlijk geschreven. En wat een schitterende foto's!!!

haraldschipper

Door: haraldschipper • Geplaatst op

@Jeanette Ik heb deze PDF ontworpen voor afdrukken op 34x34 cm papier, daardoor is de tekst erg klein op een monitor, maar je kunt met de standaard Acrobat Reader (plugin) ook inzoomen, waardoor de tekst wel leesbaar is. :)

jeannette

Door: jeannette • Geplaatst op

jammer maar de tekst is op mijn laptop niet te lezen

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.