Schuilt er in jouw Norway Story een winnaar? image

Schuilt er in jouw Norway Story een winnaar?

Noorwegen is ongerepte natuur, uitgestrekte wandelgebieden en talrijke watervallen. Maar ook heerlijk eten rechtstreeks uit de zee of het bos, gastvrije locals en rijke cultuur. Wij laten je graag die andere kant zien! 


Noorwegen in al haar glorie (Foto: © Sverre Hjørnevik / www.fjordnorway.com)  

Deel jouw Norway Story en win!

Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal! Ben jij al eens in Noorwegen geweest en heb je een prachtige foto gemaakt? Deel hem dan met ons. Wij maken iedere maand een selectie van de mooiste Norway Stories. Iedere maand kiezen wij een winnaar uit de inzendingen. Deze maandwinnaar krijgt een mooie prijs van Fjällräven. En in december wordt de Norway Story van het Jaar gekozen. Die wint een Nikon-camera!

Hoe kan je meedoen? 

Je doet mee door je foto te uploaden op je Columbus Travel Community-profiel. Heb je nog geen profiel maak er dan hier een aan. Vermeld bij je foto dat het een Norway Story is. Dit doe je door je tip te beginnen met #mynorwaystories. Ook kun je je foto mailen. Of deel hem met de #mynorwaystories op Instagram en tag @columbustravel. Wij posten je foto dan door! Check wel altijd even onze spelvoorwaarden voordat je meedoet. 

TIP: Wil jij een voorsprong op de rest van de deelnemers? Check dan hier de beste tips van Nikon om zonsondergangen te fotograferen. 

Nog meer Noorwegen

Wist jij dat Noorwegen ieder seizoen iets anders te bieden heeft? Check hier hoe veelzijdig het land is!