Zeeland reisblogs

El Camino De Santiago

Sldghmmr was er(tot 08 mei 2010) Gepost op 28 apr 102 reacties

Leuk!

Volgende week (08-05-2010) vertrek ik samen met een maat naar Santiago de Compostela per mountainbike. Persoonlijk zou ik de Camino liever lopen, maar ik vrees dat de baas hier niet echt blij mee was geweest. We hebben er vier weken voor uitgetrokken. Als je gaat lopen mag je denk ik toch wel rekenen op 3x vierweken!
We starten in Vlissingen en gaan van daar uit richting Antwerpen. Ik vermoed dat de trip in totaal zo'n 2500 KM is (dit is inclusief verkeerd fietsen) ;-)

Anyway, redelijk wat vrienden/kennissen/collega's vragen of ik een blog bij hou tijdens deze trip. Ik denk het niet! Zoals het er nu naar uitziet heb ik er geen behoefte aan om achter een computer te kruipen. En nee, mijn geliefde iPhone is ook geen optie, want die staat uit en gebruik ik alleen in noodgevallen!

Wat doe ik dan wel? Nou… fietsen. Nee, ik ga wel een (soort van) dagboek bij houden want 4 weken "on the road" wordt iets te veel informatie om te verwerken. Later zal ik mijndagboek hier online zetten.
Verder heb ik genoeg SD-kaartjes mee om zo'n 3000 foto's te schieten. Daar zal vast wel iets moois tussen zitten voor Reisreporter.

Tob e continued…

Sldghmmr Positie 23162 (0 p.) Lid sinds 01-07-2009 Foto's en tips: 24 Blogs: 1 Fans: 0

Foto's bij deze blog

blogfoto nr. 1
My bike (foto uit mijn persoonlijk archief)
blogfoto nr. 2
Stephan & Rens (foto uit mijn persoonlijk archief)
blogfoto nr. 3
(foto uit mijn persoonlijk archief)
deel dit artikel met je vrienden:

Reacties bij deze blog

Sldghmmr

Door: Sldghmmr • Geplaatst op

Jep :-) gemiddelde afstand ligt rond de 100 km. Af en toe nog een dagje rust.
Aah leuk! Wil je de route gaan lopen of ook op de fiets?

TravelGoom

Door: TravelGoom • Geplaatst op

Tof. Staat ook op mijn lijstje maar gewoon vanaf St Jean de Port. Je gaat voor zo'n 80 a 90km per dag begrijp ik. Knap! Veel succes en plezier.

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.