Zeeland

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Zeeland image

El Camino De Santiago

Zeeland
Nederland
Sldghmmr

El Camino De Santiago

Leuk!

Volgende week (08-05-2010) vertrek ik samen met een maat naar Santiago de Compostela per mountainbike. Persoonlijk zou ik de Camino liever lopen, maar ik vrees dat de baas hier niet echt blij mee was geweest. We hebben er vier weken voor uitgetrokken. Als je gaat lopen mag je denk ik toch wel rekenen op 3x vierweken!
We starten in Vlissingen en gaan van daar uit richting Antwerpen. Ik vermoed dat de trip in totaal zo'n 2500 KM is (dit is inclusief verkeerd fietsen) ;-)

Anyway, redelijk wat vrienden/kennissen/collega's vragen of ik een blog bij hou tijdens deze trip. Ik denk het niet! Zoals het er nu naar uitziet heb ik er geen behoefte aan om achter een computer te kruipen. En nee, mijn geliefde iPhone is ook geen optie, want die staat uit en gebruik ik alleen in noodgevallen!

Wat doe ik dan wel? Nou… fietsen. Nee, ik ga wel een (soort van) dagboek bij houden want 4 weken "on the road" wordt iets te veel informatie om te verwerken. Later zal ik mijndagboek hier online zetten.
Verder heb ik genoeg SD-kaartjes mee om zo'n 3000 foto's te schieten. Daar zal vast wel iets moois tussen zitten voor Reisreporter.

Tob e continued…

Foto's

ef83c.jpg
ef83c.jpg
Sldghmmr
7564f.jpg
7564f.jpg
Sldghmmr