Zeeland

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Zeeland image

weer terug thuis

Zeeland
Nederland
Jonneke

weer terug thuis

Nou mensen, ben gewoon weer in ons koude (warme!) kikkerlandje hoor! Een weekje al weer, wat gaat de tijd toch snel!
Ben vorige week zaterdag veilig geland na een reis van ongeveer 28 uur..
Natuurlijk was het heel leuk om mijn familie weer te zien die me bij het vliegveld op kwam halen. "Hello Goodbye" was er niks bij, haha.
Zondag kwamen er nog wat familie en vrienden langs en dinsdag avond was ik alweer aan het werk! Weer bij 't Roefje in Brouwershaven, net als vorig jaar. Woensdag ook nog gewerkt maar heb de rest van de week gelukkig wel vrij gekregen. Vanaf maandag begin ik weer fulltime, dat is wel weer eens even wat anders dan al dat reizen he!
De afgelopen tijd heb ik een geweldige tijd gehad waarin ik veel heb geleerd. Heb mijn blogs met plezier geschreven en vond het super om alle reacties te lezen. Werd op deze manier goed op de hoogte gehouden van alle belevenissen thuis zoals de bandoptredens van Marleen (nog gefeliciteerd trouwens!) en mijn ietwat vreemde familie (maar toch hou ik van jullie hoor, haha!).
Goed, vanaf maandag ga ik dus weer hard aan het werk en ik hoop dat ik, zodra ik genoeg geld heb verdiend, snel weer blogs kan gaan schrijven voor Columbus vanuit een ver oord!
Tot ziens!
xxx

Foto's

e4817.jpg
e4817.jpg
Jonneke
c6497.jpg
c6497.jpg
Jonneke
ac827.jpg
ac827.jpg
Jonneke