Utrecht reisblogs

Columbus en de Vakantiebeurs

janhermens was er (tot 16 jan 2009) Gepost op 16 jan 092 reacties

Na vele uren proeven en ruiken aan nieuwe vakantiebestemmingen, het koffer op wieletjes helemaal vol met folders én pennen, sleutelhangers enz., was het 16.30 uur! Wij waren het slenteren over de beurs méér dan zat!
Voor onze reis einde van dit jaar twijfelden we al enorm, maar dat doen we na zo'n dag nog méér, er zijn ook zoveel mooie bestemmingen!
Leuk was het overigens om nu eens gesproken te hebben met de mensen achter al die internetsites waar wij steeds onze vakanties regelen: Outsight, Riksja enz. Op de stand van Columbus, waar het over het algemeen erg druk was, hebben we nog met enkele medewerkers gesproken, namen zjn we helaas alweer vergeten, het zijn héél enthousiaste mensen!
Helaas hebben wij dus de borrel moeten missen, we hadden ook geen zin om nog te wachten, omdat we ook geen bekende gezichten zagen, daarvoor was het waarschijnlijk nog te vroeg!
Groetjes, Jan en Chistien

janhermens Positie 630 (400 p.) Lid sinds 01-06-2008 Foto's en tips: 1629 Blogs: 79 Fans: 5

Foto's bij deze blog

blogfoto nr. 1
De stand van Columbus
blogfoto nr. 2
De stand van Columbus
deel dit artikel met je vrienden:

Andere blogs van deze gebruiker

Kathmandu, een eerste indruk
4 1
Gepost op 08 juli
Nepal Kathmandu
Kathmandu
4 2
Gepost op 04 juli
Nepal Kathmandu
Een rondreis door het hoogste land ter wereld
4 2
Gepost op 03 juli
Nepal Kathmandu

Reacties bij deze blog

jvanmoorsel

Door: jvanmoorsel • Geplaatst op

Hoi Jan en Christien,
Ik ben gisteren geweest (voor de 3e keer alweer haha) en heb behoorlijk wat meegenomen. Zo ook de Columbus Reisplanner, want die had ik nog niet. Zelf ben ik op dit moment erg enthousiast over Georgië, Armenië, Macedonië én ALGERIJE! Maar dat is wellicht iets voor later dan...
Groetjes, Jim

pdanielse

Door: pdanielse • Geplaatst op

Hey Jan en Christien,
Ja ik heb je idd gemist. Al om 17.000 uur bij Columbus geweest, maar daar was de borrel nog nergens te zien. Wel even 4 prachtige foto's op de nieuwe Epson laten printen zo van mijn RR site af. Echt mooi hoor die printer. Toen maar gaan eten en vanaf 6 uur... 7 RR gezien. Meer waren er niet gekomen en om 19.00 uur waren we weer weg. OA. Tsjatilioko, Deerik, Kokkerie, Rik, Hermanis, en een nieuwe dame. Leuk om ook met de Columbus mensen te spreken.
En wat een aanbod he, aan reizen. Idd veel folder meegenomen om eea thuis uit te pluizen.
Heerlijk wegdromen met ideeeen.

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.