Utrecht reisblogs

Zoeken

Willeke was er (tot 16 jan 2010) Gepost op 19 jan 105 reacties

De adreline loopt door je lichaam. Overal zie je mensen lopen die blij kijken. Ze kijken zoekend rond naar net die ene persoon die hun zou kunnen helpen. Wie zou de juiste zijn? Met zware tassen voor folders banen ze een weg naar de volgende bestemming.

Zelf loop je ook een beetje gejaagd rond. Natuurlijk weet je wel dat je dit voor je plezier doet. Maar je moet zoveel bekijken en het is hier zo groot! Net als al die andere mensen loop je kris kras door de paden en probeer je vooraan te komen staan om zoveel mogelijk informatie te krijgen.

En dan begint die man te vertellen. Je hangt aan zijn lippen en ziet het helemaal voor je! Hoe zou het zijn om het echt zelf te doen? Je luistert goed en bekijkt alle fantastische plaatjes. Dieren, overweldigende natuur en een eeuwenoude cultuur. Een uur later loop je weer verder en ben je helemaal overtuigd! Dit moet het worden.

Na een kopje koffie ga je verder en doe je weer hele nieuwe ideeen op. Want ja, die cultuur en natuur is natuurlijk helemaal geweldig, maar misschien moet je ook maar eens gaan kijken aan het strand. Heerlijk in een hangmat liggen en ieder uur verrast worden met een nieuwe cocktail. En laten we natuurlijk de Thaise massage niet vergeten.

Aan het eind van de middag plof je neer op een stoel en denkt voldaan terug aan de middag. Het doel is bereikt! Na lang zoeken hebben we het gevonden, de ideale reis! Nu nog even kijken wie met de beste aanbieding komt en dan begint de voorpret van plannen en dromen!

Tsja, zo'n middag vakantiebeurs gaat je niet in de koude kleren zitten!

Willeke Positie 34180 (0 p.) Lid sinds 27-02-2008 Foto's en tips: 412 Blogs: 4 Fans: 0
deel dit artikel met je vrienden:

Andere blogs van deze gebruiker

Surfing The Wave
0 3
Gepost op 04 juli
Verenigde Staten Arizona
Al lean to the left!
0 5
Gepost op 02 september
Verenigde Staten Alaska
Dromen........
0 5
Gepost op 13 januari
Noorwegen Spitsbergen

Reacties bij deze blog

Bowral

Door: Bowral • Geplaatst op

Ben je er al uit ...?

bdebets

Door: bdebets • Geplaatst op

Ja, erg herkenbaar. Te veel wensen, te veel mogelijkheden. Hoe kan je kiezen uit zo'n groot aanbod. En helaas laat het budget én de vakantiedagen niet toe dat je kan blijven reizen. Dus dan toch maar een keuze maken. Weet jij het al?

vulture1960

Door: vulture1960 • Geplaatst op

net een spannend avontuur, leuk geschreven

schenkel

Door: schenkel • Geplaatst op

En wat is het geworden.ZEE,STRAND NATUUR..,CULTUUR.
We lezen het wel weer.Leuk bedacht trouwens

albertensandra

Door: albertensandra • Geplaatst op

En, wat is de ideale reis voor jullie?

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.