Utrecht

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Utrecht image

Utrecht

Utrecht
Nederland
Fotografiewhekman

Tweede dag Amersfoort

Vannacht niet zo best geslapen. Bed vind ik niet echt lekker. Maar goed!! Je kan niet alles hebben! Mis wel onder andere een radiowekker en een w.c.bril. Jammer!!

Vandaag bij het overgebleven stadsmuur geweest. Hopelijk een paar mooie foto's gemaakt. De Koppelpoort, Kamperbinnenpoort en de Monnikendam waren ooit ook onderdeel van het oude stadsmuur, maar de Koppelpoort was tevens ook een stadpoort. De Kamperbinnenpoort hebben we gisteren al bezocht en gefotografeerd. Dus vandaag maar ook meteen de Koppelpoort en de Monnikenpoort bezocht en gefotografeerd.

Ook zijn we naar het Hofje de Armen de Poth geweest. Dat was erg mooi. Daar spraken we één van de bewoners en deze mevrouw vertelde dat het er heerlijk wonen is, maar de huisje zijn wel erg klein. Meer had ze ook niet nodig.

Valkbij de Koppelpoort vindt je de laatste bierbrouwerij, nl. 'De Drie Ringen'. Hier hebben een Blondbiertje geproefd, maar vond het niet echt bijzonder. Natuurlijk zijn we ook naar de Kei geweest.

Het was wel vermoeiend, omdat we bijna alles te voet hebben gedaan. Behalve van het hotel naar centrum en teurg hebben we met de bus gedaan. Dat is wel te doen. De bushalt is ongeveer 3 minuten van het hotel. Dus dat is wel fijn. Vanavond lekker uitrusten op de kamer en morgen helaas weer terug naar huis.