Utrecht reisblogs

Eerste dag in Amersfoort

fotografiewhekman was er(tot 07 jul 2012) Gepost op 05 jul 120 reacties

Vanaf vandaag lekker 3 dagen in Amersfoort en omgeving. Het viel niet mee om vanaf Amsterdam naar Amersfoort te komen. Dit komt door een vertraging bij Utrecht Centraal en we moesten zoeken naar het hotel, maar we hebben het uiteindelijk gevonden.

In Amersfoort is mijn moeder geboren, dus het is een goed excuus om naar de geboortehuis te gaan van haar. Dit heb ik dus ook meteen maar gedaan. het is nl. Muurhuizen 60 A. Ik had het al gezien op een foto, dus wist hoe het eruit zag. Het was met een winkelruimte. Hiervoor hebben we een paar foto's gemaakt van de 'Lange Jan', officieel natuurlijk de Onze Lieve Vrouwetoren.

Ook zijn we naar de St. joriskerk geweest. Deze kerk stamt uit van rond 1259 en het oudste deel van de kerk is de toren. De kerk is om de toren gebouwd en is mogelik voortgekomen uit een kapel, die stond bij de hof van de heren van Amersfoort.

Het hotel is naar mijn mening een echte zakenhotel en word niet echt nagedacht over de reiziger die met het OV komen en die een paar dagen in het hotel verblijft. Wat ik ook jammer vindt is dat er geen borden langs de weg hangen om de hotelgasten erop attent te maken waar ze precies zitten. Tot nu toe zijn de medewerkers wel vriendelijk. Opzich is de hotelkamer schoon en netjes, maar wel wat achterhaald. Maar goed! Wie ben ik? We hebben een plek om te slapen en dat is het belangrijkste.

Morgen meer!!

Groetjes,
Wendy

fotografiewhekman Positie 13416 (0 p.) Lid sinds 14-05-2012 Foto's en tips: 16 Blogs: 9 Fans: 0
deel dit artikel met je vrienden:

Andere blogs van deze gebruiker

Valkenburg en Heerlen
4 0
Gepost op 05 november
Nederland Limburg
Valkenburg/Heerlen
0 2
Gepost op 17 oktober
Nederland Limburg
Tweede volle dag & terugreis naar Nederland
0 1
Gepost op 08 november
Tsjechië Praag

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.