Utrecht reisblogs

korte impressie reisreporterdag 2011

jeannette was er (tot 17 sep 2011) Gepost op 18 sep 1119 reacties

Al voor twaalven liepen de eerste reisreporters het pand aan de Bleek 6 in Woerden binnen. We hadden er zin in om onze reisreporter vrienden weer te ontmoeten.
Sommige mensen spreek je al sinds 2007 anderen nieuwere reisreporters ontmoet je voor het eerst. Altijd weer leuk om de mens achter de foto's te leren kennen.
Eerst even aan de koffie met het nog warme appelgebak van Laura en lekker kletsen over reizen en fotograferen. Na een uurtje begon het eerste programma onderdeel, een lezing van Doppie en Hillebrand over hun (hachelijke) avonturen in het hoge noorden. Daarna weer een lekkere lange pauze waarin (en daar kom je toch voor) vele leuke kennismakingen. Daarna onze welbekende en ieder jaar weer superleuke reisreporter quiz. De vragen waren best pittig dit jaar maar de oude bekenden hadden het toch wat makkelijker, zo was er bijvoorbeeld de vraag hoeveel India foto's er inmiddels op de site staan. Het team van pensionado (Rein), was de terechte winnaar van deze editie van de Reisreporter quiz en elk lid van het team kreeg een leuk boek van Columbus. Met dank aan Eric weer voor het maken van de ruim 40 vragen!
De extra vraag over wat betekent kipsaus (gipskamer) in het Fins werd natuurlijk gewonnen door onze Scandinavië reiziger bij uitstek Nancy Carels. Zij werd de bezitter van een mooie ingelijste husky foto gemaakt door Hillebrand.
Na weer een ruime pauze moest er toch echt om kwart voor 5 aan de tweede lezing begonnen worden: een reis en foto verslag over de Galapos eilanden van Antwan, die in korte tijd een mooi verhaal wist te vertellen.
Daarna was het alweer snel 6 uur en moest er weer afscheid genomen worden. Het bleef daarna nog lang onrustig in Woerden...
Met dank voor het organiseren aan Eric, Vellah, Marc, de stagieres, Louise en Matthijs.

jeannette Positie 48 (37076 p.) Lid sinds 12-09-2007 Foto's en tips: 3989 Blogs: 65 Fans: 25

Foto's bij deze blog

blogfoto nr. 1
lezing Doppie en Hillebrand
blogfoto nr. 2
Eric met moeilijke vraag
blogfoto nr. 3
hard werken bij de quiz
blogfoto nr. 4
Antwan met de Galapagos
deel dit artikel met je vrienden:

Andere blogs van deze gebruiker

Vipbehandeling en baksjies
2 5
Gepost op 11 maart
Bangladesh Dhaka
met een Cessna over de Namib woestijn
4 25
Gepost op 22 januari
Namibië Centraal Namibie
muziekreis in Nashville en Memphis
4 6
Gepost op 01 november
Verenigde Staten Georgia en Tennessee

Reacties bij deze blog

kokkeeri

Door: kokkeeri • Geplaatst op

ik vond het ook weer helemaal geslaagd! en volgend jaar worden de vragen iets makkelijker en iets minder gokken (en dan ga ook eerst even naar de kapper......)

antwan

Door: antwan • Geplaatst op

Het was inderdaad een leuke dag dus hopelijk komt er over een tijdje weer een

ejfovermaat

Door: ejfovermaat • Geplaatst op

Top dag ! was beregezellig, vooral de nazit :-}
Alle aanwezigen, organisatoren en sprekers bedankt voor jullie inzet om deze dag zo succesvol te maken. Op naar de volgende !

Lione Kolsteren

Door: Lione Kolsteren • Geplaatst op

Ik zal voortaan wat harder rijden Nel!

pkoelewijn

Door: pkoelewijn • Geplaatst op

Gezellig en leerzaam, zoals gewoonlijk. Alle organistoren, lezinggevers en quizmaker/master Eric nogmaals mijn hartelijke dank voor al jullie werk. Voor die appeltaart was ik helaas te laat aanwezig...

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.