Utrecht

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Utrecht image

korte impressie reisreporterdag 2011

Utrecht
Nederland
Jeannette

korte impressie reisreporterdag 2011

Al voor twaalven liepen de eerste reisreporters het pand aan de Bleek 6 in Woerden binnen. We hadden er zin in om onze reisreporter vrienden weer te ontmoeten.
Sommige mensen spreek je al sinds 2007 anderen nieuwere reisreporters ontmoet je voor het eerst. Altijd weer leuk om de mens achter de foto's te leren kennen.
Eerst even aan de koffie met het nog warme appelgebak van Laura en lekker kletsen over reizen en fotograferen. Na een uurtje begon het eerste programma onderdeel, een lezing van Doppie en Hillebrand over hun (hachelijke) avonturen in het hoge noorden. Daarna weer een lekkere lange pauze waarin (en daar kom je toch voor) vele leuke kennismakingen. Daarna onze welbekende en ieder jaar weer superleuke reisreporter quiz. De vragen waren best pittig dit jaar maar de oude bekenden hadden het toch wat makkelijker, zo was er bijvoorbeeld de vraag hoeveel India foto's er inmiddels op de site staan. Het team van pensionado (Rein), was de terechte winnaar van deze editie van de Reisreporter quiz en elk lid van het team kreeg een leuk boek van Columbus. Met dank aan Eric weer voor het maken van de ruim 40 vragen!
De extra vraag over wat betekent kipsaus (gipskamer) in het Fins werd natuurlijk gewonnen door onze Scandinavië reiziger bij uitstek Nancy Carels. Zij werd de bezitter van een mooie ingelijste husky foto gemaakt door Hillebrand.
Na weer een ruime pauze moest er toch echt om kwart voor 5 aan de tweede lezing begonnen worden: een reis en foto verslag over de Galapos eilanden van Antwan, die in korte tijd een mooi verhaal wist te vertellen.
Daarna was het alweer snel 6 uur en moest er weer afscheid genomen worden. Het bleef daarna nog lang onrustig in Woerden...
Met dank voor het organiseren aan Eric, Vellah, Marc, de stagieres, Louise en Matthijs.

Foto's

2792f.jpg
2792f.jpg
Jeannette
e1af5.jpg
e1af5.jpg
Jeannette
2c5c5.jpg
2c5c5.jpg
Jeannette