Utrecht

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Utrecht image

Columbus?

Utrecht
Nederland
Nienkekrook

Columbus?

'… die heeft toch Amerika ontdekt?', 'Nee, dat ken ik niet, verkoopt u ook reizen naar de Filippijnen?', 'Ja dat kan ik zeker, ik ben al twee jaar lid!', 'Ik heb het wel eens los gekocht, prachtig blad', 'Ik kende het niet, maar heb het net van mijn zoon cadeau gekregen', 'Is dat net zoiets als 'Reiz&' van de ANWB?', 'Nee, nooit van gehoord, maar nu ben ik eigenlijk wel nieuwsgierig…'

Na een week op de Vakantiebeurs in Utrecht heb ik alle mogelijke antwoorden op de vraag: 'Kent u Columbus?' wel langs horen komen. Maar wat het antwoord ook was, het gesprek eindigde meestal met een compliment voor het magazine. En daar deden we het toch vooral voor.
Een enthousiast team van onder andere leden en redactie heeft dan ook hard gewerkt om de reislust van Columbus zo goed mogelijk over te brengen. Er bleek vooral veel vraag naar edities over Jordanië, Nieuw-Zeeland en Canada, maar door de meegegeven bladen zullen waarschijnlijk ook een hoop andere bijzondere locaties door de lezer worden ontdekt.
Ik heb veel verhalen van (aankomende) reizigers gehoord, die bij onze stand naar inspiratie zochten en even kwamen wegdromen.

Voor mij is de Vakantiebeurs afgelopen, ik ga met de voeten in een bakje soda zitten en terugdenken aan alle mensen die zich de afgelopen dagen niet alleen abonneerden, maar ook reisreporter werden. Wie zal ik terugzien en welke inspirerende foto's, blogs en tips zullen er van hen op RR-site verschijnen?

Ik wacht in spanning af. In ieder geval weten nu een stuk meer mensen wie Columbus eigenlijk is!

Foto's

e5137.jpg
e5137.jpg
Nienkekrook
2744e.jpg
2744e.jpg
Nienkekrook
d98a5.jpg
d98a5.jpg
Nienkekrook