Tilburg reisblogs

Voor iedereen die de kans krijgt dit nog te lezen!

worldtraveller was er(tot 12 mei 2010) Gepost op 12 mei 106 reacties

Afscheid
In navolging van anderen, die dit voor mij ook gedaan hebben heb ik toch besloten om, na lang wikken en wegen, voor het 3e jaar op rij afscheid te nemen van deze site.
Elk jaar opnieuw begin je weer met volle moed en veel enthousiasme maar dit verdwijnt dan als sneeuw voor de zon.
De lol en plezier dat je hebt word door sommige personen bewust vergald, ik kan het niet echt hard maken maar heb wel sterke vermoedens wie het zijn.
Het anonym of bewust laag stemmen zijn dan van die dingen die hier gebeuren.
Ik denk dat er personen op deze site zitten die jaloers zijn of angst hebben dat men ze in ranking voorbij gaan.
Terwijl iedereen die het een beetje volgt weet dat het zo niet werkt.
Wat ik verder tegen deze site heb en daar ben ik dit jaar mezelf echt bewust van geworden dat Columbus de enige is die er beter van word.
Er is geen grotere bibliotheek met reisfoto,s op het moment in Nederland dan Columbus heeft.
Stock fotografie is waar wij met zijn allen aan meerwerken maar geen waardering voor krijgen.
Moeten jullie eens goed over nadenken. Struin internet maar eens af.
Ik denk dat de redactie niet echt blij zal zijn met dit blog en ben daarom benieuwd hoe lang het er op blijft staan.
Maar ik wil iedereen bij deze veel reisplezier en veel fotoplezier wensen.
Ook aan die bepaalde personen!

worldtraveller Positie 2928 (20 p.) Lid sinds 12-09-2007 Foto's en tips: 690 Blogs: 12 Fans: 3
deel dit artikel met je vrienden:

Andere blogs van deze gebruiker

Onbekend maakt Onbemind Deel 4
0 0
Gepost op 17 maart
India Himachal Pradesh
Onbekend maakt Onbemind. Deel 3
0 2
Gepost op 16 maart
India Himachal Pradesh
Onbekend maakt Onbemind. Deel 2
0 0
Gepost op 16 maart
India New Delhi

Reacties bij deze blog

janhermens

Door: janhermens • Geplaatst op

Graag onderschrijven wij dat deze site een schat aan informatie biedt, zowel in woord als in beeld. Misschien moet je de druk van het krijgen of geven van sterren naast je neer leggen want die spelen uiteindelijk geen enkele rol. Konden we maar volstaan met alléén maar een reactie, maar helaas houdt de redactie vast aan het sterrensysteem! De ranking bepalen wij door het geven van sterren, maar zal uiteindelijk geen enkele rol mee spelen, getuige de RR van het jaar-verkiezing 2009. Helaas moet dat nog steeds willen de plaatsingen aan het minumum aantal waarderingen komen, terwijl in wezen de reacties véél waardevoller zijn!
Het feit dat bijna elke plaatsing de volle waardering krijgt, geeft al het failliet van dit systeem aan én werkt tegelijkertijd het anoniem waarderen in de hand. Dit ligt dus niet alléén aan het systeem maar ook aan de deelnemers ervan! WIJ hebben het sterrensysteem gemaakt tot een farce, waardoor je er geen enkele waarde meer aan kunt hechten.

Dat Columbus zo'n schat aan informatie heeft, hebben ze inderdaad aan de RR's te danken, maar als er gebruik van gemaakt zou worden heb je dit van tevoren geweten en er in toegestemd. En iedereen (!) zou juist dát als een eer beschouwen.
Mocht je daar moeite mee hebben moet je de redactie schriftelijk wijzen op het feit dat jouw materiaal na de laatste dag van de competitie 2010 verwijderd dient te worden. De reglementen zijn slechts van toepassing op het lopende competitiejaar.
Groetjes, Jan en Christien

TravelGoom

Door: TravelGoom • Geplaatst op

Ja ik krijg ook anoniem lage stemmen. Nee het doet me niets want mijn foto veranderd er niet door.
Mijn foto's gebruiken? Zeer eervol maar even vragen zou ik waarderen. Ik bepaal hoe ik RR wil gebruiken, wat ik er mee doe en wat ik er uit wil halen. Nobody else!
Ieder recht op zijn/haar eigen afwegingen en keuzes. 3x is scheepsrecht neem ik aan hoewel ik wel erg nieuwsgierig ben naar je beweegredenen om 2x terug te komen. Je kosten lees ik terug in je blog maar wat waren je baten?

sidonius

Door: sidonius • Geplaatst op

Tsja, daar gaan we weer.... ik vind dat iedereen zelf uit moet maken waarom hij/zij aan deze site meedoet, hoe lang je dat leuk vindt en wanneer het tijd wordt om te stoppen. In principe hoeven daar niet zulke hele verhalen en beschuldigingen bij geleverd te worden, iedereen kan zelf nadenken en (be)oordelen. En stockfoto's? Mijn ervaring is dat gebruik van een foto voor andere doeleinden dan deze website altijd gevraagd wordt, hetgeen ik heel netjes vind. In feite geef je toch je foto prijs als je die plaatst, it's all in the game. Dat doe je ook als je er een eigen fotowebsite op na houdt en die openbaar maakt. Ik vind het alleen maar een eer als mijn foto's gebruikt worden, ik ben geen professional dus wat maakt het uit? Enfin, zo heeft ieder zijn/haar eigen afwegingen, laten we elkaar daar niet te veel mee vermoeien. Dus dit is denk ik de laatste keer dat ik nog op een bericht als dit reageer. Het ga je goed wereldreiziger, en veel fotoplezier voor nu en later, waar en hoe dan ook!
Groet, Fransje

whelder

Door: whelder • Geplaatst op

Beste Wordtraveller

De positie op RR wordt naar mijn gevoel met het huidige puntensysteem even zeer bepaald door hoe actief je bent als door de punten die je voor je foto's krijgt

Het anonieme stemmen wordt mijns inziens wel een beetje door ons Reisreporters in de hand gewerkt. Als iemand minder dan vijf sterren geeft voor een foto wordt dit als een slechte beoordeling opgevat. Het effect is dat sommige mensen helemaal niet meer op een foto stemmen als ze die minder vinden of dat ananiem doen. Met beide ben je als reisreporter niet geholpen want je leert er niks van en ik doe juist mee om er wat van te leren over fotografie en over de landen waar ik naar toe wil of geweest ben.

Ik wil niet dat mijn foto zo maar gebruikt wordt voor iets anders dus ik zet er een kader met vermelding van copyright om heen. De redactie mag mijn foto's wel gebruiken (ook zonder copyright kader) maar ze moeter er eerst netjes om vragen. Ik vermoed dat het wel moeilijker wordt om een prijs te winnen maar wat maakt dat nou uit.

Groeten en veel reisplezier en fotoplezier hier of ergens anders. Persoonlijk vind ik dat deze site mijn kijk op fotografie en reizen verrijkt en daarom blijf ik hier lekker genieten.

groeten, Wim

gorke

Door: gorke • Geplaatst op

Ben het met Jeannette eens, deze site is vooral om reisinformatie uit te wisselen. Probeer er boven te staan en ga vooral lekker verder.

Groet, Margo

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.