Scheveningen visum

Als je op reis gaat naar Scheveningen, is het belangrijk om vooraf te checken of je een visum Scheveningen nodig hebt. Het is hierbij belangrijk of je op zakenreis of op vakantie gaat, want een toeristenvisum voor Scheveningen heeft andere voorwaarden dan een zakenvisum. Hieronder kan je controleren of je visumplichtig voor Scheveningen bent. Hierbij is het van belang of je eenmalig de grens met Scheveningen overgaat of vaker; in dat geval kan een double entry visa Scheveningen gunstiger zijn, omdat het soms moeilijk is om je visum te verlengen. Een toeristenvisum is vaak 30 dagen tot 3 maanden geldig, maar dat kan per land verschillen. Eigenlijk zijn er altijd drie opties: of je hebt geen visum nodig, of je kan het visum aan de grens kopen (visa on arrival op het vliegveld) of je moet je visum voor vertrek al geregeld hebben. Deze moet je in dat geval al tonen bij het inchecken. Bij een visa on arrival, kan je die ook al voor vertrek hier regelen zodat je op het vliegveld niet in de rij hoeft te staan.

Informatie over Scheveningen

Beste foto's & tips van Scheveningen

'488751' door mirjamcollens '488751' door mirjamcollens

NederlandScheveningen

NederlandScheveningen

Uitwaaien in Hollands

mirjamcollens

Inmiddels maak ik er een traditie van om vlak na terugkomst van een reis of vakantie, deze af te sluiten door uit te waaien aan de Scheveningse zee. De omschakeling van het leven die je tijdelijk hebt in een ander land en je snel eigen maakt, is best groot als je weer terug komt in het 'Nederlandse'. De zee verbindt dan nog deze 2 verschillende werelddelen; deze lijkt oneindig. Jas aan, sjaal om en lekker uitwaaien aan de zee doet goed. En dan op een moment dat de meesten het te koud of te donker vinden om hun huis uit te gaan. Dan heb je het strand bijna voor jezelf. Alhoewel, naast mij zijn ook de vogels aan het landen. Palmbomen die tot hoog in de lucht reiken, zijn vervangen door wolken. Dit zorgt wel voor een mooie lichtval en je kan allerlei beelden zien die de wolken lijken te vormen. Tja, het Hollandse heeft ook wel wat. Alleen uitwaaien aan zee en hierna een warm bakkie 'pleur', een aanrader voor iedereen :)

'520645' door jacomien '520645' door jacomien

NederlandScheveningen

NederlandScheveningen

Wilde wolken

jacomien

De ene keer Den Haag, de andere keer Scheveningen. Regelmatig ga ik even die richting op. En op deze dag was het Scheveningen: even kijken bij de surfers op het strand bij een van de havenhoofden. Altijd leuk in combinatie met een strandwandeling. En ondanks de wilde wolken die niet veel goeds voorspelden waagden enkele surfers het om de golven te trotseren. Een flauw zonnetje scheen hen en mij bij. Mooi was het!

'506969' door ducgirl '506969' door ducgirl

NederlandScheveningen

NederlandScheveningen

Zonsondergang

ducgirl

Een week of 2 geleden deze foto genomen op het strand van Scheveningen. Was onverwachts een mooie, heerlijke zomeravond! En dat vonden er meer, bootjes gingen de zee op surfers stonden te wachten op mooie golven.

Laat kaart zien