Nederland reisblogs

Even genieten van nummer 1...

albertensandra was er (tot 05 jan 2010) Gepost op 05 jan 1019 reacties

Even genieten van nummer 1….

Ik stap uit m’n bed, doe de computer aan, ga naar het toilet, poets m’n tanden en ga daarna (zoals een verslaafde reisreporter ook doet) eens goed voor de computer zitten. Als eerste check ik m’n mail en open Reisreporter.nl waar heel veel reacties binnen zijn gekomen. Wat is er aan de hand…. Een andere puntentelling is in gegaan en wij staan prompt op nummer 1. Onvoorstelbaar….. we vinden het erg leuk en zijn beiden super verslaafd maar dit had ik niet gedacht.
Albert ligt ziek op bed, maar ga ik toch het goede nieuws brengen! Half ziek komt hij naar de computer en bekijkt de nieuwe stand. Beiden zijn we overrompeld en vinden het een eer om even op die ene plek te staan. Juist jullie reacties en tips zijn zo bijzonder en leuk en daar gaat het ons uiteindelijk om. Ons lijstje landen is gegroeid door onvoorstelbare mooie foto’s en tips die jullie op de site hebben gezet. O.a. Bolivia, Canada, Marokko en India hebben we door jullie eraan toegevoegd! Dus echt heel erg bedankt voor alle mooie en fijne reacties op de foto’s en de prachtige foto’s, tips en blogs die jullie plaatsen! Dank jullie wel!
Ik vrees wel dat nummer 1 voor ons van korte duur is, we hebben een heerlijke reis in het verschiet en zijn dan natuurlijk veel minder aktief met RR. Wel kunnen we jullie tips nu 'meenemen' en flink gaan oefenen (met tegenlicht fotograferen, niet alles standaard in het midden zetten, hoge/lage horizon, portretfoto’s, scherp krijgen wat je scherp wil hebben, ballonnen oid meenemen en ga zo maar door!!!!!). Nogmaals heel erg bedankt!

Hopelijk tot 9 januari. Veel liefs, Albert en Sandra

albertensandra Positie 2848 (20 p.) Lid sinds 30-11-2009 Foto's en tips: 387 Blogs: 6 Fans: 62
deel dit artikel met je vrienden:

Andere blogs van deze gebruiker

Bang voor vissen????
4 7
Gepost op 14 april
Maleisië Kuala Lumpur
Tag-a-long door de Simpson Desert
4 8
Gepost op 09 april
Australië
cold turkey
0 15
Gepost op 08 februari
Zuid-Afrika

Reacties bij deze blog

yvonneenpaul

Door: yvonneenpaul • Geplaatst op

Hoi! Leuk stukje...als nieuwkomers hebben wij (nog) niet zoveel verstand van de puntentelling, maar we nemen aan dat jullie, als jullie terugkomen weer hele mooie foto's/verhalen en tips gaan uploaden! Die positie komt dan vast weer goed. Wij gaan jullie iig volgen.

rmkoppen

Door: rmkoppen • Geplaatst op

Leuk te zien dat jullie nummer 1 zijn geworden. Hartstikke gefeliciteerd. Of jullie alle foto-tips nog nodig hebben, zo te zien kunnen jullie er al wat van. Bedankt nogmaals voor al jullie bemoedigende reacties, goede reis , groeten Richard

TravelGoom

Door: TravelGoom • Geplaatst op

Schandalig!
Dat een stelletje groentjes nu al zo beloond worden...
Ik maak me ernstig zorgen!

Haha, nee hoor, ik sluit me aan bij de rest. Die eerste plek is wat mij betreft alleen al een beloning voor jullie enthousasme. Mijn zorg zit overigens wel in die verslaving, daar kom je op deze manier natuurlijk nooit vanaf...
Heel veel reisplezier!

woodstock

Door: woodstock • Geplaatst op

Ben nu alweer benieuwd naar de nieuwe foto's!!!!! van harte met de eerste plek!!!

ThijsBouman

Door: ThijsBouman • Geplaatst op

Leuke blog! Was de eerste keer dat ik op een blog keek. Ik zag inderdaad ook dat jullie op 1 staan en nog redelijk ruim ook! Ook wel terecht denk ik, aangezien jullie (als verslaafden ;) ) op zo ongeveer elke tip/foto hebben gereageerd die ik heb bekeken.

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.