Columbus-clip: Op safari in de Sallandse Heuvelrug image

Columbus-clip: Op safari in de Sallandse Heuvelrug

Louise en Matthijs reizen af naar Overijssel en beginnen te begrijpen waarom de Sallandse Heuvelrug met geen ander natuurgebied in Nederland te vergelijken is. Bekijk de video van hun avontuur om de hoek. 

Pareltje in eigen land: de Sallandse Heuvelrug (Foto: Louise ten Have © Columbus Travel)

Om deze content te zien moet u marketing en statistieken cookies accepteren. Klik hier om uw voorkeuren te wijzigen, na het wijzigen kunt u de pagina verversen

Fietswalhalla

Op de Sallandse Heuvelrug zijn twee mountainbikeroutes (Hellendoorn en Holten) uitgezet. Het zijn pareltjes: onverharde paden, met voor Nederlandse begrippen grote hoogteverschillen en een gevarieerd landschap. Je fietst door bossen, over heidevelden, berg(je) op en berg(je) af.

Zo plan je een weekendje weg op de Sallandse Heuvelrug
1 Boomstamhut We sliepen in de Boomstamhut in het noordelijk deel van de Sallandse Heuvelrug,
vanaf € 315 voor een midweek, max. 6 à 8 personen, boomstamhut.nl en natuurhuisje.nl.

2 Jan Stam Fietsverhuur Onze elektrische mountainbikes haalden we in Holten bij Jan Stam Fietsverhuur voor € 27,50 per dag, janstamfiets.nl.

3 Buitengewoon Lekker Prima eten bij het Buitencentrum Sallandse Heuvelrug, bij de ingang aan de N35, buitengewoonlekker.com.

4 ’t Losse Hoes Fijn restaurant in Holten, hetlossehoes.nl.

5 Schaapskooi Schaapjes tellen? Bezoek de Schaapskooi in het noorden van het park. Kijk voor meer info op visittwente.nl en sallandnatuurlijkgastvrij.nl.

Download de GPX van deze route
Route Hellendoorn
Route Holten