Noord Holland reisblogs

Maandag, wasdag

pkoelewijn was er(tot 05 apr 2010) Gepost op 05 apr 1023 reacties

De dag begon al goed! Ik had net het bed afgehaald en de beddenwas in mijn Bosch wasmachine gestopt, de computer aan gezet -ja die staat er vlak naast! - en dacht " Hoera , het is vandaag wasdag. Kunnen de reisreporters eens flink aan de slag"
Eerst moest Herman nog op pad gestuurd worden met een pak OMO naar Jeannette in Groningen. Zij had gisteren op de bijbelse themadag als hoogste gescoord met haar drieluik uit Manchester. Niet te geloven, maar wat zal zij blij zijn met dit cadeau op maandag, wasdag!
Snel de eerste wasfoto uit Malta geplaatst en ziedaar het wonder geschiedde. Ik kon om 11 uur al melden aan medejurylid Margo dat- vooral - de dames al flink aan het wassen geslagen waren. De punten en de spetters vlogen in het rond en toen Gerwin doorkreeg dat we ook wel wat wassend wildlife wilden toelaten, deed het wasbord overwerk. De ene vreemde vogel na de andere vloog door het schuim naar het scherm.
Even een kleine duistere periode toen ik dacht dat Grietje fraude pleegde, maar dat bleek, volgens Paula althans, een truc te zijn van een vissende Bozo aan de rivier de Bani. Die deed namelijk net alsof hij aan het vissen was terwijl hij eigenlijk de lakens aan het wassen was. Schaamde zich voor de andere mannen... Ik hoefde dus geen misbruik te melden aan Vellah, die waarschijnlijk in Zandvoort zit of in de Keukenhof.
Enfin, het is pas 14 uur, dus we hebben er nog 10 te gaan. Heb al veel moois voorbij zien komen, tot aan groenuitgeslagen Romeinse baden uit Bath toe. Kijk zelf maar! Geniet mee van deze schone tour d'horizon met en zonder wasverzachter en denk ook aan de prijs die misschien op je wacht aan het einde van de dag! Graaf verder en maak van deze themadag een geslaagde wasmaandag!
PS: Effe de was ophangen.

pkoelewijn Positie 111 (12115 p.) Lid sinds 10-09-2008 Foto's en tips: 2388 Blogs: 17 Fans: 20

Foto's bij deze blog

blogfoto nr. 1
Beddenwas
deel dit artikel met je vrienden:

Andere blogs van deze gebruiker

Avonturen in Yucatan
0 30
Gepost op 15 oktober
Mexico Yucatan
Bandenpech in Palenque
3 26
Gepost op 02 februari
Mexico Chiapas - Palenque
Heibel in de Ngorongoro krater (2003)
0 39
Gepost op 05 december
Tanzania Ngorongoro krater

Reacties bij deze blog

Vellah

Door: Vellah • Geplaatst op

Zandvoort of de Keukenhof? Zo burgerlijk ben ik nou ook weer niet, Nel ;-) Ik zat lekker op een boerderij in Brabant bij te komen van alle ophef op zaterdag haha. En bij thuiskomst meteen maar een wasje gedraaid.

Ik vroeg me vanochtend al af waarom er opeens zoveel wasfoto's waren! :-)) Stelletje grappenmakers...

Mireille

Door: Mireille • Geplaatst op

Nou dat heb ik gemist, ik was druk met paashazen en paakuikens. Nu ben ik mijn voorvakantiewas vandaag te doe...op dinsdag... Maar heb even wat bekeken. Erg grappig! Heb even opgezocht maar het woord waspoeder bestaat niet in chinees.....hoe zouden ze het daar doen?

jeannette

Door: jeannette • Geplaatst op

Errug leuk was deze maandag wasdag en dat nog wel op mijn vrije tweede paasdag!
Doen we een keer een weekend het thema werk aan de winkel?
Groetjes, Jeannette

GrietBuis

Door: GrietBuis • Geplaatst op

Zo Nel, alles ligt weer schoon en glad gestreken in de kast! Dat moet ook wel want de dag duurt nog maar 8 minuten dus het is de hoogste tijd!
Prima idee zo'n thema dag! Beter als weer een wildlife maand nadat we er net 12 maanden wildlife op hebben zitten. Erg vervelend voor al die niet wildlife RR-ers. Maar was heeft iedereen al is het maar beddenwas op een rekje in de logeerkamer ;-))
Nu weer een paar dagen serieus aan de slag en volgend weekend komt er vanzelf weer een nieuw thema voorbij!

herman m

Door: herman m • Geplaatst op

Nel, je hebt er een schitterende blog van gemaakt. De was maakt was los in deze RR-wereld. Nooit geweten, dat er zoveel WAS te belichten over dit thema. Het WAS me wat!!!

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.