Noord Brabant reisblogs

Afgebroken reis

Traveltammy is er nu(tot 13 nov 2009) Gepost op 13 nov 094 reacties

Tja wie had dat nou gedacht. Zo eindigde mijn weblog die nog veel langer had moeten duren.
Mijn wereldreis zou duren tot en met 7 Oktober. Maar omdat ik besloot alles om te gooien in me leven ben ik nu sinds 17 Juni alweer thuis. Reizen bracht veel moois met zich mee, maar ik wist wie en wat ik thuis had.
Nederland is zo gek helemaal nog niet. Nadat ik 4 weken op het schitterende Costa Rica had doorgebracht en 2 weken op Fiji was ik bekaf. Ik had in die 6 weken al zoveel rondgetrokken en gevlogen.
In Nieuw-Zeeland kreeg ik helder licht en besloot ik alle zeilen bij te zetten om zo snel mogelijk naar Nederland terug te keren.

Uiteindelijk ben ik maar 5 dagen in Nieuw-Zeeland geweest. Het was een goede keus om een andere richtng op te gaan dan te blijven en mijn geliefde te moeten blijven missen. Alhoewel ik na 6 jaar werken niet voor niets koos voor reizen, ik had niet voorzien dat ik mijn grote liefde vlak voor mijn reis zou treffen.

Uiteraard is hij de medeoorzaak dat ik mijn reis heb afgebroken, maar ook zeker omdat ik koos om weer te gaan studeren. En wel na 2 reizen in mijn uppie koos ik voor HBO Toerisme. Wat verassend!

Maar het reisvirus heb ik inmiddels en ik hoop snel weer (met geliefde) een reis te kunnen maken. Onze volgende droomreis zou zijn naar Canada. Het huren van een camper om vervolgens van oost naar west te rijden.

Around the world part 2 is niet gegaan zoals ik had verwacht. Maar ik ben in ieder geval in 1 richting op om de wereld gegaan. En had deze 7 weken niet willen missen. De varieteit van Costa Rica met zijn flora en fauna is onvergetelijk. De witte stranden van Fiji ongelofelijk. En Nieuw-Zeeland is adambenemend. Zelf ervaar ik soms nog weleens: 'Ben ik daar zelf echt geweest?'

Traveltammy Positie 6069 (0 p.) Lid sinds 08-04-2009 Foto's en tips: 28 Blogs: 3 Fans: 0

Foto's bij deze blog

blogfoto nr. 1
Fiji, paradijselijk strand
deel dit artikel met je vrienden:

Andere blogs van deze gebruiker

Canada
0 0
Gepost op 22 mei
Nederland Den Bosch
28 April 2009 trip around the world Part 2!
1 4
Gepost op 09 april
Costa Rica San Jose

Reacties bij deze blog

Traveltammy

Door: Traveltammy • Geplaatst op

Boven de liefde gaat blijkbaar niet Ciske! En gelukkig duurt deze nog steeds voort:D

ciske

Door: ciske • Geplaatst op

Wat gaat er nou boven de liefde???? En wat je gedaan hebt neem je mee in je bagage. En je hebt nog een leven voor je om te reizen. geniet ervan.

Ric

Door: Ric • Geplaatst op

ps..hoe is Fiji? Nog tips voor voordelige overnachtingen daar of zijn het alleen dure resorts? twijfel tussen Fiji en Cookeilanden

Ric

Door: Ric • Geplaatst op

als dat zo voelt moet je inderdaad op zo´n moment de knoop doorhakken..toen ik zelf 6 maanden van huis was voor mijn stage besef je pas wat je in NL hebt..en HBO toerisme is een hele goede keuze,,heb deze studie paar maanden geleden afgerond..

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.