Noord Holland

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Noord Holland image

Noord Holland

Noord Holland
Nederland
Wampie

Volendam

In het weekend van 29 en 30 januari 2011 was ik samen met mijn vriend in Volendam. Er vierde een oud collega van mijn daar in een cafe zijn verjaardag. Dus ik kwam met het idee om in een hotel te verblijven. Het hotel, waar we in verbleven, heet Hotel Spaander. Dit hotel ligt in de haven van Volendam en heeft kamers met zicht op het IJselmeer. Wij hadden de suite van het hotel. Het was best een mooie kamer, maar de TV stond verkeerd. Als ik in een hotel ben en niet vanuit mijn bed naar de TV kan kijken, dan kan ik me niet relaxen op het moment dat ik het wil. De TV stond ook niet recht voor de bank en de kamer had ook geen mini-bar. Dat had ik wel verwacht in de suite. Het had wel een mooie badkamer, maar het was bij de rest van de kamer getrokken. Dus een open badkamer. Wat ik ook wel jammer vond. Op zich was het hotel echt niet slecht. Het hotel heeft ook een zwembad.

We waren vrij vroeg in Volendam, dus we brachten onze bagage naar het hotel en gingen het dorp in of liever gezegd: De Haven. Ik heb wat mooie foto's gemaakt in Volndam. Ik ben een echte hobbyfotograaf en word wel eens ingehuurd onder de naam Fotografie W. Hekman. Je kan me googlen.Op mijn website, van Fotografie W. Hekman, staan de foto's van Volendam.

We hebben ook een foto laten maken in Volendamskostuum. Dit was echt hillarisch! Wat is mijn vriendje toch een schatje in zo'n kostuum. Nadat we wat boodschappen hebben gedaan gingen we terug naar het hotel en gingen we wat drinken in onze suite. We hadden nl. Barcardi en cola gehaald en wat chips en nootjes. We zijn na een drankje gingen we even zwemmen.

's Avonds hebben we in het hotel gegeten en zijn we naar de verjaardag van die oud collega geweest. Op zich was het best gezellig, maar ik was blij dat we terug waren in het hotel. We hebben lekker geslapen en gingen we lekker naar huis om de foto's op de computer te zetten.

Groetjes,
Wendy